måndag 31 januari 2011

Januari 20011

Promenad; 30,4 km
Bodycombat; 3 h
Bodyattack; 45 min
Core; 2,30 h
Längdskidor; 78,8 km
Löpning/pass; 11,2 km 2 pass
Simning; 30 min
Spinning; 1 h

söndag 30 januari 2011

Nöta, nöta, nöta...

Lugn dag idag, det blir lite grillning i lekparken på em bara. Verkar vara en härlig dag för det.

Igår kavade jag runt på golfbanan varv på varv på varv... Hade bestämt mig för långpass eftersom jag inte åkt riktigt långt någon gång. Nötte nästan bort snön kändes det som, för på vissa delar var det bara is på sista varvet. Is= livsfara, inget man ger sig in på i onödan med dålig balans! Tog det säkra och hoppade över backen med 90 gr vinkel och åkte genom skogen ist. Isigt även där, fick öva på pareringen vi lärt oss med Jansa.
Med mig hade jag Urban & coachen som sällskap, denna dag var det inte bara jag som gjorde vurpor utan alla 3 låg och sprattlade på olika ställen :-) Vurpor är inte sköna precis, jag testade flera varianter igår: framstupa ner på knäna, V-stil med sträckning i ljumskar och huvudet före och den klassiska rumpsittningen. Konstigt att inte div delar av kroppen ömmar mer idag!!!
Nu blir det lite vinterstudio sen grillning. Hoppar över combaten idag, men drar iväg med klassikerkompis på yogan för att hitta lugnet! Ja, jag kämpar fortfarande med yogan och tycker att jag kommit en liten bit i lugn och avslappning :-) Bra styrka är det ochså.

Idag hejjar jag på Ann & Linda som kör skidlopp i Årsunda. Hoppas de får en bra dag med sol, kanon vallning och braiga spår.

Lycka till!

Tjillevippen!

fredag 28 januari 2011

Sällskap i spåret

Efter att skjutsat Ida och hennes klasskompisar till skolan kände jag mig modig nog att ge mig ut på en skidtur. Det hade inte riktigt blivit ljust och det lurade faror bakom varje krön, träd och buske! Det var 10 gr kallt och solen började gå upp och detta var vad som mötte mig, underbart vackert!!!

Även denna gång koncentration och fokus på passgång (inte, inte, inte...) och teknik. Det gick sådär och var tröttsamt. Kunde ju slappna av något efter ett tag när jag slagit bort tankar på knivmördare, vargar och annat galet som kan attackera i skidspåret!!!!!!!

"Jag är inte rädd, jag törs åka skidor"

Efter ca 4 km fick jag sällskap ev dessa 8 skönheter som var lika nyfiken på mig som jag på dom.
Hem, duscha, språka med sonen som var ledig. Sen hämta upp Alva som skulle vara med mig på jobbet idag. Det var ju ganska lugnt på jobbet och det var det förra gången hon var med ochså. Får planera nästa prao lite bättre så hon får vara med om lite mer action, för dagar som denna upplever man inte så ofta.
Ikväll är dotter på tjejkväll och sover borta, sonen hos kompis. Så det är jag älsklingen och en stor godisskål och mys i soffan. Thats it for today!

Tjillevippen!

onsdag 26 januari 2011

White light moment

Idag på spinningen körde Kicki så j-la bra musik. Musiken ger verkligen en kick och tillsätter ny energi. En av låtarna var denna med häftiga Tove Styrke White light moment! Den låten blir bara bättre och bättre ju mer man lyssnar!
http://www.youtube.com/watch?v=AB0Voo5ni80&feature=related

tisdag 25 januari 2011

Jansa is the king!

Lång dag på jobbet till 16.30, hem och hämta sonen sen direkt till Sandviken för att hämta upp dottern som var hos en kompis. Passade på att stressa in på Mc Donalds för att få i oss lite middag, tryckte ner en mycket god El maco och stressade hem igen.

Väl hemma, exakt 6 min innan avfärd med klassikerkompis, hoppade i träningskläder sen mot teknikträning på skidor, puh. Jag kan intyga att detta inte är den bästa uppladdningen för skidåkning, med snabbmat och cocacola skvalpande i magen!

Vet inte vem jag ska ge eloge, Urban (som skrek sig hes om min teknik i lördags...) eller mig själv. Hursomhelst så hade något hänt med min skidåkning sen förra träningen med Jansa. Det stämde på ett helt annat sätt i min åkning idag, roligt. Visst får jag kämpa med min passgång, men när jag får till den så stämmer det bättre med tekniken ochså. Kvällens träning innehöll åkning med och utan "balanspinnar", stakning (uppför och plant), uppför och nedförsåkning, balans och hela tiden peppning och tips från "The king". Enkla tips på tricepsövningar och teknik framför spegel (Stig-Helmer varning!) och kanske det viktigaste, han tror verkligen på oss :-) Hoppas nästa tur ochså känns bra nu då och tack än en gång Jansa för att du ställer upp för iaf en del av oss ringrostiga tjejklassiker.

Tjillevippen!

söndag 23 januari 2011

Sköna söndag

Efter skidturen igår, fix och trix i Idas rum sen stod 50-års fest på schemat hos en fd arbetskollega. En tjej jag saknar otroligt mycket för henne har man verkligen roligt med. Det blev en fartfylld kväll med många gamla godingar på stereon. Denna gång hade vi barnvakt hemma så det blev till att åka hem i tid även om vi beställde om skjutsen 3 gånger!!! Tack Jocke!

En tjej att tycka om!

Idag har vi verkligen haft en skön söndag inte blivit mycket gjort mest slöat. Nu en titt på Sommar i Sverige, herregud vilka roliga människor det finns, snacka om att bjuda på sig själv!

Nu är det tänkt att kroppen ska få sig en genomkörare i combat och om jag orkar ett yogapass. Det blir väl en smärre chock med tanke på dagens softande och gårdagens intag av div onyttigheter ;-)

lördag 22 januari 2011

Pisk av mannen...

Skidåkningen kan verkligen sätta äktenskapet på prov. Jag och Urban åkte ner till golfen på fm för att endast träna teknik och då fokus på min kamelgång! Jag har verkligen fullt upp med att tänka på vilken skida och stav jag ska sätta fram samtidigt, jag koncentrerar mig till 100% och detta gör att jag tappar allt annat istället.

Så idag åkte Urban bakom och bredvid för att se till att jag inte fuskade. Varje gång, vilket var varannan meter skrek han så vartenda djur i närheten försvann av ren skräck: P A S S G Å N G!!! Ett tag hade jag god lust att dra staven i magen på honom av irritation han tjatade även på om mina stavtag ochså. Herregud, jag slet som ett djur, kroppen inte helt hundra och samtidigt förvånad över hur barsk han lät där bakom! Det var bara att lyda order, aj aj kapten! De två sista km gick det faktiskt bra och då stämmer lite av resten av skidåkningen ochså :-) Men jag tänker så det ryker ur öronen.

Jag är nu helt övertygad att jag i mitt förra liv var en kamel!Igår grattade vi Anna som blev 40 år och idag lägger vi på 10 år och firar en 50-åring, men först lite pyssel hemma då Idas rum ska få sig en uppfräshning :-) Så då var man igång igen med rust, roligt ibörjan, less i mittenrusten och väldigt glad när det är klart. Ha en fortsatt bra lördag!

Tlillevippen!

fredag 21 januari 2011

Grattis 40-åringen

Grattis Anna
på 40-års dagen
This is for you

onsdag 19 januari 2011

"Det klickar i benen, men inte i armarna..."

Dessa var Jansa Bergströms sista uppmuntrande ord till mig ikväll...! (min passgång blev lite grubbleri för Jansa)

Teknkträning skidor på schemat ikväll, mycket mycket nyttigt kan jag lova. Vi hade förmånen att få hjälp av Jansa Bergström, långvarig tränare på skidor som b la tränat Britta Norgren m fl, med sig hade även brorsan Staffan, även han ett ess på skidor.
De började med att valla skidorna sen upp i slingan där vi fick börja med att visa upp vår eminenta teknik. Därefter visade Jansa hur en ren och rätt teknik ska se ut, fokus på knä och frånskjut från tårna för att få bästa tryck. Himmel, karln mer eller mindre svävade fram med en teknik som såg såå enkel ut. Han visade även när och var den bakre skidan skulle ta vid för bästa frånskjut.

Vi fick åka några svängar sen åkte stavarna eller "Balanspinnarna" som han även kallade dem bort. Nu skulle benen jobba. Det var svårt att få till trycket när man inte hade stavarna att balansera med. Med ett bra frånskjut så glider man med kraft framåt och därmed tjänar ett par decimeter, jojo! På med stavarna igen och nu till mitt problem, passåkning!!! Jag fick verkligen kämpa för att tänka rätt samtidigt som man skulle fokusera på all ny teknik. Tidvis fick jag till det, men sen tillbaka till pass, som en jävla kamel! Nästa moment vara att "stå still" med skidorna och enbart staka med stavarna som ALDRIG fick gå längre fram än tån och släppa staven så långt bak som möljigt. Både Jansa och Staffan åkte med eller stod still i spåret och peppade och gav tips och råd.

Vi fick sedan åka uppför backen, inte gå på skidorna utan åka. Väl uppe i backen var det då dags att ta sig ner i backen, lite dåliga spår och isigt. Även här bra tips och råd för att parera svängar utför med tryck på skidan och vinkeln på kroppen utför. Vi fick även lära oss att "textilbromsen" var bra att använda istället för att helt lost försöka parera skidorna på raka ben och då få längre fallhöjd vid ev fall. Vi testade diagonalstakning för att sedan dra ett varv runt slingan med coaching.

Jättebra kväll med -8 gr kallt. Nu blir det till att nöta teknik, det blir väl 5 mil utan stavar eller hur var det tjejer!

Relax...

Morgonen för barnen idag startade med tänd brasa och tända ljus vid frukost. Ingen tv, bara lugnt. För att förstärka lugnet, låg relaxmusik. Hoppas de får en fortsatt bra dag i skolan och att morgonen gör dem gott.


Älskar er mina små kottar!

tisdag 18 januari 2011

Löpning, playdo och core

Idag var min kollega tillbaka på jobbet så nu är vi 2 av 3 ordinarie, men vi har ju en jättebra vikarie med oss så allt flyter på bra ändå.

Tog mig en springtur hem från jobbet idag, idioti kanske många tänker i halkan. Jag hade turen att få låna ett par "gummiskor" med broddar under av snäll kollega som man trär på skorna. Helt suveränt! Jag kunde springa på som vanligt med fäste under skorna och behövde inte spänna mig alls :-) kände inte av att jag hade de på skorna heller. Har haft mina funderingar på Ice bug, men är på tok för snål. Och nu har jag ju hittat lösningen. Fast jag vet ju inte vad dessa broddskor kostar för den delen heller. Det gnistrade på marken och min känsliga nos kunde lukta sig till våren...

Perfekt lösning!

Efter springturen iväg och handla med dottern, äta lite och sen göra en playdo deg. En illgrön deg till dotterns stora förtjusning, nu skulle det skapas. Hon är väldigt estetisk min dotter, tycker om att baka, skapa, dansa och uppträda, vilket är jätteroligt!

Drog sedan iväg med Maarit för lite core, vilket alltid är välbehövligt. Nu soffan och helt plötsligt en Marabou i handen och vad passar bättre än lite sockerintag efter träning. Ja, jag vet, inte det bästa, men sååå gott! Imon blir det teknikträning på skidor och då får man väl domen om det finns hopp för min passgång eller om det bara är att lägga ner...

Tjille!

söndag 16 januari 2011

Måste höras

En god vän till mig har en son som är underbart duktig att sjunga. Detta måste ni bara lyssna på.
Fabian Lewin

lördag 15 januari 2011

Bodyattack


Idag hade de öppet hus på träningscenter i Sandviken och de erbjöd ett stort utbud av pass. Jag har länge varit sugen att testa Bodyattack och idag var dagen att testa. Jag och Filippas mamma drog iväg, hon hade testat en gång tidigare. Passet är konditionskrävande med mycket koordination och det ingår b la hopp, knälyft, armhävningar och det hela går väldigt snabbt. I realisen de kör nu ingick både skridskoåkning, skidor och fotbollsträning, alltså kondition och styrka om vartannat.

Det var hög puls redan från start och sen var det bara att hänga på. Det var jobbigt, svettigt, men roligt och mycket folk. Duktig instruktör som trots tempot hann med att visa och peppa på ett bra sätt. Ganska slut efter 45 min ordinarie pass är 55 min. Vi körde på med core direkt efter när vi ändå var på "G", även där jobbigt med effektiva övningar för mage och rygg. Kände mig ganska genomkörd när vi åkte därifrån kan jag lova :-)
Tjill tjill med smutt på ett glas rött!

torsdag 13 januari 2011

Hjälm kanske...!

Öppning imorse och trött, trött, trött. Herregud, kan inte va sant, är det verkligen jag som ska upp? Jag??? Julgransplundring på schemat båda kollegorna borta, men två duktiga tjejer som vikarier :-) Plundringen med tillhörande fiskdamm blev väl bra, barnen var nöjda det syndes även om jag kanske kände mig en aning "off"!

Planerad skidtur med Anna efter jobbet, men stackarn fick stanna hemma eftersom magsjukan hälsade på ,urk! Hmm, hur ska jag göra då? Aldrig åkt själv, livrädd för det mesta i skogen allt från mördare till djur. Tog mig iaf i kragen och åkte upp och körde Edskenspåret, halvtaskiga spår och lite skräp i spåret, men bra glid. Eftersom jag nu var själv i åkningen så kunde jag ju öva lite teknik i sakta mak. Insåg att kroppen och skidorna inte riktigt synkade varandra, stavarna fastnade i hårda snön, ingen ork riktigt att trycka på, men övade på det U tyckte jag skulle ändra på: Vinkeln, trycket och stavtagen, check! 8,7 km , check!

Tog 2,5 runt när jag kom fram till elljusspåret, ännu sämre spår, lite isigt. Första vurpan strax före övergången till vägen, andra vurpan sista svängen innan "mål". Där hade jag lite fart och drog i backen med en smäll, blev liggande , aj ja ja aj, en rejäl vurpa där jag landade på hö höft och drämde i huvudet. Kanske hjälm vore nåt? Provade även att göra ett "lappkast" med skidorn som min härliga barndomsvän Erika frågade om jag komihåg sen tiden på Lillåskolan. Och ja Erika, nu kunde jag t om smidigare än i lågstadiet :-)

Nu blir det stallet med ridlektion och pyssel med Tham.

Tjille!

tisdag 11 januari 2011

Jomenvisst sörru!

Efter jobbet ett löppass med Urban. 6,2 km -2 grader, snöunderlag. Och ääääntligen ett pass med löparskorna som kändes bra, J I P P I E! Kunde t om öka sista biten ikapp med Urban:-) Visst, uppför branta backen gick det saaakta, men det gick! Fick springa en kort sträcka i bara månsken, inget man gör ofta utan pannlampa och utan glasögon, läskigt, skuggor överallt!

Nu en paradisask framför näsan- Nej tack, jag tar ett äpple (detta är karaktär när det gäller mig)! Barnen har haft en bra dag första dagen i skolan! Tulpaner på bordet! Ja, livet är bra härligt!
Jag är glad!!!

måndag 10 januari 2011

Nytt

Lite nytt:
Målade om ett gammalt skåp som varit grått och som vi inte använt på många år. Nu är det vitt och har fått nya knoppar och en värdefull text. En spegel fick även nytt liv med lite vit färg.
Före
Efter

Text och knoppar

Detaljer

Nytt bord

Nu blir det soffan, helt slut efter combat & core. Lugnt och skönt i soffan med Familjen Annorlunda på tv:n. Där är det ju allt annat än lugnt kan jag lova. Vilket underbart tålamod de har dessa föräldrar med så många barn och så många viljor. Jisses, att de får allting att gå ihop med allt, sport, skolor, mat, handling och tvätt. Himmel vad tvätt det måste bli. Beundransvärt!
Tjille!

lördag 8 januari 2011

Fischer till salu!



Himmel vad jobbigt det var i spåret idag, fick kämpa i varenda ynka stavtag och tryck på skidan. Jobba, jobba, jobba! Med mig hade jag Urban & Ann som båda hade grym teknink, himmel vad fort de körde. Mannen försökte väl under ett tag att tipsa, peppa och råda. Det kändes då som allt jag gjorde blev fel. Fel stavtag, fel vinkel på kroppen, fel tryck fel, fel, fel. Jag tog till mig kritiken och övade när de två drog iväg i hastigheten snäppet värre. Men det var tungt! Kände av axlarna, höfterna och den lilla skadade tån. Men tog mig runt gjorde jag. Även om jag i tankarna redan hade sålt de förbenade skidorna...

Sovit dåligt som attans inatt ochså varit uppe och vandrat, bytt säng & ätit godis. Upp när kl ringde och ut och fortsätta måla på mitt skåp för tredje gången. Det hade nog varit klart nu om inte mannen tabbat bort sig totalt, men det är en annan historia. Blir väl en strykning till innan det är snyggt. Sen ska schbloner och nya knoppar dit sen är det fix och färdigt!

Ikväll blir det fest, undrar hur det slutar med en trött kropp fysiskt och även med sömnbrist. Återstår att se.
Tjille!

torsdag 6 januari 2011

Arg Ida...vilken tur!!!

Dagen har jag och Ida tillbringat i stallet. Jag hade lånat en häst och hon skulle rida Tham, en mysig stund i skogen. Kan upplysa om att det är MYCKET snö i skogen, jisses, men det visste ni ju redan. Det blev att pulsa för hästarna åhhh va härligt det var. Det var ju ett tag sen för mig att uppleva naturen på hästryggen. Hästarna skötte sig fint, jag var ju nervös att något skulle hända ute i skogen. Allt gick bra tills...vi kom tillbaka till ridskolan vid ridbanorna ungefär. Där kommer en cross i full fart, saktar in något när han passerar för att sedan gasa på för fullt bakom hästarna. Båda blev rädd och rusade framåt, jag höll mig kvar, men Ida åkte i backen. Skit, tänkte jag fan!!! Ida reser sig upp och säger:

"Vilken jävla idiot, såg du mamma?"
Jag hade väl mer eller mindre hållt andan i hopp om att allt gått bra. Vid detta tilfälle var svordomen och en arg dotter fullt tillåtet med tanke på vad som kunde hänt. Vilka Idioter det finns! Ingen human tanke där inte bara gasa på och skita i att det kan hända en olycka! Skämmes tamigfan!
Vid ridskolan hade vi date med Alice som med ett stort leende fick rida framför Ida (ingen cross i sikte...) Sen pyssel istallet. Nu blir det en bastu och sen dipp i soffan. Härlig dag. Fast jag har rejäl träningsvärk i axlarna sen skidturen igår,men det är väl smällar man får ta.


Mallan snöig på hästryggen Alice rider med Ida Ida och STORA Teqilo Ida och Tham i skogen
Tjillevipps!

Något att boxas och sparka till...

Som vanligt när ett nytt Bodycombat program kommer så fastnar man för vissa låtar som ger en extra kick. Här är några från BC 46:

Shut up & kiss me
http://www.youtube.com/watch?v=8RJucof-v78&ob

Hardcore adrenaline (Braveheart 2006)
http://www.youtube.com/watch?v=RpxobiXK9LU

Kalinka (Russian hitmix) - Kapten Jack. Denna låter kanske inte så speciellt bra, men med ett par lindor runt handlederna, hoppkickar och sparkar blir man livsfarlig!
http://www.youtube.com/watch?v=yYGLvbqAK_c

Cadence- I surrender
http://www.youtube.com/watch?v=xP7s7tWH6Zc

Contaguios - Boys like Girl (instrumental)
http://www.youtube.com/watch?v=8xbAaJIiQiI

Look up for every Jabb, Cross and Hook!
Let´s go!

onsdag 5 januari 2011

Skidor i Storvik

Sitter och tittar på "The Last Song" med Miley Cyrus, tjejen som för övrigt verkar vara begåvad i det mesta, Ida har hyrt den för andra gången. Riktigt bra och känslofull film med sorgligt slut, så var det sagt ochså.


Idag efter jobbet blev det skidor i Storvik med coachen. Slingan var ganska kuperad, mycket uppför, men även mycket nedför, jobbigt, men lite roligt var det faktiskt idag. Med oss hade vi även coachens son som susade förbi i hisklig fart. Vi missade milspåret eller om det inte var upplyst så vi fick ta 5 km två varv istället. Drog ut banan för Kristinaloppet som ochså verkar ha sina backar. Nu är det snart bara en månad kvar så det är väl bara att gneta på med skidorna och hoppas på det bästa ;-) Lila slinga är kristinaloppet.

tisdag 4 januari 2011

Paljetter och leopard...

Idag efter jobbet blev det en tur in till Valbo eftersom vi var tvungna att hämta en sladd. Och jag kunde ju passa på att leta efter något fint och festligt att sätta på mig. Första stoppet blev S-viken där jag köpte knoppar till mitt skåp som jag ska måla, sen vidare till Madame Nyberg. Denna gång med dottern i släptåg och som blev helfrälst även hon av butiken.

"Mamma, varför har du inte tagit med mig hit tidigare, det är ju så fina saker här"
Och den som blev först att handla var just dottern. Något vitt att sätta på väggen när hennes rum blir rustat. Hon är helt på det klara hur det ska se ut i hennes "nya" rum, ALLT ska vara vitt! Undra vad hon fått det ifrån?! Själv hittade jag två ljuskoppar i zink och en "girlang" med vita hjärtan på, lite fynd så där.
Madame Nyberg, Välkommen in!

Söta ljushållare i zink

Efter detta vidare för en tur in till köpcentrum. Mat på Ikea och shopping till dottern, ny ridhjälm och väst. Jag då? Ja, vad ska man säga, är man kinkig nog att inte vilja klä sig som en fiskfjällspaljett drottning i guld eller silver eller smyga runt som ett kattdjur i leopardmönstrat så får man väl vara utan, för detta var vad som erbjöds denna gång. Men vaddå, jag kan ju sitta hemma och myselda i mina fina nya ljuskoppar medan fiskarna och kattdjuren är ute och roar sig på krogen. Thats it!

måndag 3 januari 2011

Ser värre ut än vad det är...

Seg första dag på jobbet. Sen verkar magsjukan ta nya grepp vilket inte är acceptabelt, vill inte bli indragen i dess hemska klor, ve och fasa.

För övrigt så är halva min kropp öm och blå, arm, rumpa och tå/fot har börjat övergå i violet färg. Men det ser värre ut än vad det är, trodde egentligen inte jag skulle kunna gå ordentligt idag, men det känns otroligt mycket bättre än igår :-)

Så mycket bättre att jag och klassikerkollegan vågade oss på ett combatpass, tyvärr så hittade jag inte mina träningsskor utan fick ta ett par andra. Detta var nog mer irriterande än den ömma tån. Men det är ju såå kul med combat. Energin och svetten flödade och tempot var på fullt. Jihaa! Vi körde även på med ett corepass efter combaten. Carina körde på som vanligt och är stark som en oxe fast hon tagit det "lugnt" ett tag nu med coreträningen (säger hon iaf...) My good, va stark hon är.

Imon efter jobbet blir det en Valbovända för att byta lite sladdar för elektrikern och kanske lite shopping för mig. En vända till Madame Nyberg borde vi väl hinna med. Nästan ett måste om man är i Valbo. En jättefin heminredningsbutik med blandat smått och gott från möblertill ljus. Har ni inte tittat in där än så gör det, rena himmelriket för en inredningsnörd!

Tjille!

söndag 2 januari 2011

Storslagna planer...eller inte!

Idag var det skidåkning med coachen och klassikerkompis på schemat på fm och spinning till kvällen. Planerat och klart! Men en lång trapp kom emellan. Jag ramlade sista biten i trappen igår och slog i den lilla tån och roooompan. Rumpan klarade sig med en blå halva, men tån blev konstigt nog mer tilltygad. Provgick pjäxorna imorse, men kände direkt att ett skidpass inte var det bästa med den tån. Båda sakerna inställda, tröööökit!

Sen kan vi plussa på en rejäl träningsvärk sen fredagens pumppass. Jag är väl ganska (!?) förskonad, men stackars mannens muskler verkar vara lika korta som en myras muskler :-) Dagen fick istället innehålla en promenad och soft i soffa.

Imorgon kallar plikten och det är dax att jobba. Dessa 10 dagar av ledighet har verkligen svishat förbi, jättesnabbt, men en härlig ledighet med familjen och vänner. Nu blir det film, komedi "Trubbel i paradiset" helt crazy film om tvära vändningar i förhållanden på en paradis ö.


Tjillevippen!

lördag 1 januari 2011

Välkommen 2011

Den sista dagen på året började med ett pass Body Pump. Jisses, vilken träningsvärk man har idag. Varje yttepyttelilla muskel som finns i den arma kroppen fick sig en omgång och sedan avslutades det hela med 4 låtar combat, fullt ös och jättekul.

Dagen fortsatte med trevligt sällskap av fam Hiller fram till sena natta. Mat, dryck och nyårs skål på gatan med glada grannar.

Nu har lugnet lagt sig och vi har hunnit med en välbehövd promenad och det blir hämtmat härnäst. Jag har även lyckats ramla i trappen på fm och stukat tån, jädrans va ont det gör. Hur blir det nu med skidåkningen? Jaja, det återstår att se. Nä, nu mat och soffläge.

God fortsättning!

Träning december

Spinning; 3 h
Promenad; 27,6 km
Simning; 70 min 90 längder
Core; 1 h
Längdskidor; 61, 4 km
Löpning/pass; 7,3 km 2 pass
Body Combat; 2 h
Body Pump; 1 h