söndag 29 april 2012

Orka racer??? Javisst älskling!

I byn anordnas varje år i april en turnering handboll. Detta år var det 25-års jubileum. Mannen har varit med de flesta åren med sitt lag Cykel. I år gick laget till kvartsfinal, detta eftersom domarn hann blåsa av mitt i ett anfall, annars hade det blivit oavgjort och kanske de gått vidare till semi, men men.

Jag hade förberett mig för en tur på racern efter en skön sovmorgon. Fick agera taxi så min lilla tur fick vänta. Vad som var bra med det var att eftersom Cykel åkte ut kunde jag lura med mannen på en tur. Han hämtade "sin" cykel hos en kompis som han köpt den av och blev väl lite taggad att följa med mig. Det krävdes inte så mycket övertalning förutom att han hade lite ont i benen efter allt springande på plan i helgen (sjåpig!!!).

I underbart väder drog vi iväg och det kändes tungt till en början, men sen släppte det. Mannen sken ikapp med solen (iaf i början...) och fattade genast tycke för sin nya stålkompis.
Här kommer jag ligga som en säl i somar!
En fin tur runt Torsåker blev det och vi tog oss till vår favvosommarsjö, Malmjärn. Det var en djävulsk backe i början och när jag kämpade som värst kände jag en hand på ryggen. Snällt av mannen, men ändå så jäkla retsamt. Jag sliter som ett djur och han glider upp bakom och ger mig en hjälpande hand!!! Hur som helst, tack för den älskling, det hjälpte enormt mycket.
Vi fortsatte sedan mot torsåker och Wij, där vi stannade till hos kompisarna för lite kaffe innan hemfärd hemmåt.

Nu har vi varit upp och pussat upp hästen och ska sent omsider fixa taccos med ett gäng 10-åringar. Imon väntar öppning på jobbet, så måste nog i säng i tid.

Kram alla!



lördag 28 april 2012

Leon hälsar: Livet e great!

Leon i action!!!!
"Efter uteritten idag med en något "stirrig" hästkompis är detta vad som lockar mest när man kommer ut i hagen. Polarn var idag rädd för det mesta som rörde sig och inte rörde sig!!! Men mest rädd blev han dock för rådjursbocken som stod i skogen och drog iväg i galopp, då blev t om jag rädd fast jag annars är coolast på klubben. Ett par stenar var ochså redå att attackera kompisen och då vände han tvärt med stormatte på ryggen och det såg nästan ut som hon kom lite i obalans där på ryggen. Min lillmatte satt dock säkert på min rygg eftersom jag inte blev det minsta rädd, måste bero på att han e brun, då verkar de vara lite mer känsliga, har liksom upplevt det fenomenet förut med andra bruna polare.

Eftersom båda "mattorna" stod och tittade så valde jag en plats som inte var så extremt lerig, bara sådär lite grann. Jädrans var underbart att dra huvudet i leran. Jag är t om så smidig att jag kan rulla från den ena sidan till den andra. Livet e great!"

fredag 27 april 2012

Freeeedag!

Hade stängning idag och tydligen så längtade föräldrarna hem till fredagsmyset för de hämtade barnen lite tidigare. Eftersom träningsväskan stod packad i bilen så kunde jag åka direkt till aerostep company för lite träning. Jag hann med spinning, Body combat och core a la 30 min innan Audin styrde mot stallet.

Ida hade redan åkt dit med Camilla och Filippa och de red på banan när jag kom. De hann med lite baracka ridning ochså Härlig vårkväll dock med skiftande väder. Efter stallet hann vi med lite handboll och hejja fram mannen i mina rosa combat-shorts till vinst. Sedan fick Camilla och jag till en förvirrande kebabbeställning på en av byns lokala matställen innan vi landade hemma för lite mat.

Imon upp tidigt då jag och Ida ska ta en tur till häst på morgonen, underbar start! 





Det gäller att dela lika, jo, jag vet, detta ska man inte göra, då mer än moroten kan bli till en betta. Men hur gulligt ä dä inte då...

torsdag 26 april 2012

Here i go again

Here i go again BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

tisdag 24 april 2012

Lerinpackad Leon!

Lerinpackad häst! BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

måndag 23 april 2012

Det var liksom lite jobbig present...

Exakt varenda muskel i kroppen är öm, speciellt triceps, axlar och rygg. Vill inte ens ha massage eftersom det då skulle klassas som misshandel (inget jag vill utsätta mannen för...). Detta efter den roliga, jobbiga och utmanande presenten mannen gav mig.

På fre em stack jag och den exotiska marathonlöparen iväg mot Högbo med måttliga förväntningar. Eftersom det första passet var inställt och de andra något framflyttade hann vi med en eftermiddagsfika.
Jag sparade inte på socker och kalorier, här skulle tankas...
Sedan startade helgen med ett Zumba-pass, kände väl nja, men ok går väl då. Det var den helt otroliga instruktören Maria som ledde klassen. Absolut inget jag ångrar, fick verkligen mjuka upp kroppen med härligt gung och höftvickningar. Vi kände oss liksom världsbäst (not) någon som mer utmärkte sig mer än oss andra var en Italienare som bevisade att man minsann kan vara längst fram fast alla andra var längst bak...Vi fick även lära oss att Shuffla (!?)

Sedan följde ett Body combat-pass, även där otroligt duktig instruktör. Fullt ös i salen och hela salen var full. Hon körde så hårt och tydligen skrämmande att hon skrämde Italienaren som numera inte stod längst fram. Han sökte även stöd hos Maarit, han såg väl att hon var proffsig.

Efter detta vin middag, vin, sova.(ok, några Polly ochså...)

Dag 2 började med tidig frukost, sedan Yoga, skön start på dagen. Jag hade tyvärr moffat i mig för mycket frukost kände jag när jag låg ihopvikt i plogen.


Efter yogan, mitt mest fruktade pass, Löpning. Med fjärilar i magen följde jag med gruppen som startade med 15 min uppvärmning i snömodd. När vi stannade så dök Italienaren upp, han hade nog toksprungit ikapp oss för han såg rejält tagen ut, han tyckte även att min mössa såg varm ut, ja vaddå då. Sedan återstod "sista man ut" intevaller, 1 min x 5 intervaller, höga knän, moonjumps, där jag lyckades förvirra instruktören med att köra passgång även där, någon sorts kollision måste ju ske i min hjärna, men det ordnade till sig, spark i rumpan, och fotrullning. Jogg tillbaka till hotellet.

Direkt upp och byta om till Bodyattack. Svinjobbigt pass, där instruktören nästan tog död på en. Även här peppande instruktör som hela tiden låg steget före och gav järnet. Tack för det. Instruktören på BA frågade var vi var ifrån och vi svarade Hofors. Jaha, det är där ni tycker om Polly. Vaaaa, hur kunde hon veta det? Men vi har vår misstänkta....Slaktfärdig upp till rummet för snabb dusch och lunch.

Vi hann med en stunds avkoppling innan det var dax för Core. Skönt pass där mage och rygg fick jobba rejält, några nya övningar var det ochså. Hann med ännu en gofika med div delikatesser ochså.
Direkt från core till ett pass Zumba igen. Även denna gång med denna underbara instruktör Maria som bara sprudlade energi och livsglädje. Svettigt och hjärnan på högfart. Efter 30 min började dock benen och hjärnan göra motsatta rörelser och efter 35 min klev jag av. Laddade med vatten, frukt och nötter. Maarit nötte vidare och jag hann ta en bild på henne in action, dock var hon så snabb i höftrullningarna så bilden blev suddig.

Efter att fyllt på energi var det dax för Box. Detta hade jag aldrig provat och jisses vad jobbigt det var. Boxade och sparkade på Maarit tills orken var slut och det var dax för cirkelträning med boxhandskarna på. Tufft, men jäklars vad kul att få boxas.

Sista passet dag 2 var Bodybalance. Även detta nytt för mig. Kan väl jämföra det med yoga fast mer koriograferat och lite snabbare övningar. Dock mycket bra övningar med smidighet, balans och styrka. Skönt sista pass för dagen. Här dök Italioman upp igen med flickvän. De stod bredvid mig och jag blev alldeles generad av alla slängpussar de gav varandra under passet.

Tillbaka upp på rummet, där städerskan gjort sitt bästa för att fräscha till det. Kanske inte det lättaste med sunkiga träningskläder överallt.

Dusch och ner till middag där ölen och vinet smakade mycket bra.
Något som ändå smakade bäst var efterrätts buffen. My good, vilka läckerheter. Smakade på det mesta och det var otroligt mumsigt. Bäst var nog snickerskakan! Hade nog tänkt gå fler gånger, men magen sa liksom stopp på något konstigt vis.

Dag 3 startade med härliga Maria igen med Piloxing. Hade tänkt mig ett lugnare pass med hanskar och en massa pinglande vikter, men vad grundlurad jag blev. Hela kroppen jobbade i 100% i högt tempo. En riktig genomkörare. Eftersom vi enligt instruktören hade 30% kvar att ge när det var 10 min kvar gick jag på den teorin och gav järnet. Tur sista låten var sååå pepande och bra.

Avslutade hela helgen med Yoga. Aaaaandas! Instruktörens röst ekade i huvudet när jag på darriga armar och ben stod i hunden och försökte hitta fokus. Det var lite svårt att hitta fokus eftersom The Italioman hade fullt sjå att ställa sig i de olika positionerna och med tydliga aj... Aj ...AAAAJ informerade resten av gruppen att nu fick detv vara nog för hans del.

Om nu någon lyckas hitta en garmin klocka mellan Högbo och Hofors så är det MIN!!! Annars en härlig helg med mycket trevlig sällskap. Glöm nu inte Maarit, att under pattarna sitter magen. Klart slut!

fredag 20 april 2012

Mannens 40-års present till mig!

Träningsweekend i helgen som jag fick av mannen när jag fyllde, TACK darling! Idag på em drar vi mot en helg laddad med träning och avkoppling. En kombination som vi kommer att uppnå hur enkelt som helst med tanke på upplägget. Hotellet har även spa avdelning och förhoppningsvis ges tid att kunna hänga även där
.
Många varierade träningsalternativ, som b la Body combat, Body attack, Body balance (ska bli väldigt intressant för det har jag aldrig provat) Core, Box sen finns ett Afropower, låter ochså intressant, kanske jag kan snirkla mig ur löpträningen som vi är anmälda på och släppa ut lockarna i Afro istället. Men å andra sidan kanske det är just peppning och löpteknink jag behöver för att komma igång...

Hur som helst. See ya on sunday!

onsdag 18 april 2012

So put your as inte air...!

Det här med att möta sina rädslor, just do it! Ja, ibland är det faktiskt så!


3 år senare...She still rides on. Jodå, idag sattes mina gamla rädslor på prov. Tog dotterns ridlektion och bara gav järnet, no fear, just do it! Bara sådär, inte tveka, inte bromsa, bara rida framåt med hästen mellan skänklarna. Hur svårt kan det va? Hur läskigt kan det va? Faktiskt riktigt läskigt, men idag var jag ingen liten lort. Även om mantag var en säkerhet!

Serie med studs, lååång trippel, vändningar hit och dit, hinder... galoppsprång... upp på bank...nedför bank...hinder. Så jäkla roligt, så jäkla jobbigt! Avslutade med en bana på 19 hinder!!!! Jag erkänner, jag är sjukt stolt över mig själv, jag fixade det!


Foto: Ida



Eftersom mamman var smått nervös fich dottern agera hästskötare denna gång
Feedback från dottern:
Du lutade dig lite framåt i lättridningen.
Jag vågade inte titta när du hoppade banken!
Vågar du verkligen hoppa sådär högt?
Du var duktig mamma <3

måndag 16 april 2012

Äntligen lite träning

Nämen, redan måndag! Det går snabbt nu, har hört fler som har önskemål om flera timmar per dygn, om vi startar en insamling kanske vi får igenom det...

I helgen lyckades jag få till lite träning b la långpromenad, core och en tur på racern. Den gamla pärlan rullade på, men jag tappade kedjan 2 gånger, lyckades växla tillbaka den båda gångerna, men efter sista gången gick det enbart att använda tunga växlar. Men lite extra jobb för benen var inte fy skam. Soligt och fint väder från start, men stark vind, riktigt kul.

Startade på fredagen med ett 1/2 timmes-pass core efter 2 veckors sjukdom, helt ok. Träffade i helgen även core-kollegan som slutade med att vi la på lite styrka på 2 låtar och det verkade som det gick hem idag på passet.

Har även tillbringat tid i stallet, fick gå med ännu en häst med kolik, när gräset börjar komma fram nu är det inte att leka med. Hästarna galet glada och gnager i sig det lilla fjunen som inte verkar vara det bästa för magen. Hoppas Leon klarar sig.

Hör och häpna, men finns det plats på onsdag ska jag ta en igenridning av Ida (hon har en, men är inte medveten om det så jag tar helt enkelt och snor den...) och på schemat står hoppning. Nu ska kärringen tuffa till sig minsann. Hoppas det finns en plats över, om jag nu inte hinner dra mig ur...det är ju ändå 2-3 årsen sist, minns inte så noga!

fredag 13 april 2012

Jag lovar, K R O K D I L!

Imorse hade jag öppning och var skapligt trött i mössan. Hur som helst, upp kom jag, och kom i tid, ingen arg förälder som stod och stampade utanför dörren för att ped hade sen ankomst!. Fredagsfika med utsökt god kaka, lite ont om barn, men äre påsklov så är det.

Slutade tidigt och hade date med Fian för lite fika. Var ett tag sen vi sågs och hade lite att prata ikapp. Snart kommer även hon ikapp mig åldersmässigt, alltså hon kliver över 40-års strecket, jorå!

Eftersom dottern hoppade på shoppingbussen imorse med hennes kompis (och hennes mamma) kanske jag ska tillägga...så blev ju ponnyn MIN idag. Mycket gos innan ridning. Sen väntade en timmes skritttur i skogen, vilken avkoppling. Naturen, fågelkvitter, lera, lugnet och...krokodiler...

...det plaskade misstänkt när vi närmade oss träsket och vips...där dök besten! Vi smög förbi för att sedan öka till vild galopp för att komma undan. Vi hann precis och besten slog vildt med svansen av besvikelse!!! Men, annars en härlig tur.

Leon håller span på träsket

Ni ser väl hur nospartiet på kroko sticker upp mitt i bilden... 
Har ikväll även tränat core, det kändes att det var ett tag sen, men skönt att låta magen skrika lite...Hoppas att kroppen är redo nu bara. Nu väntar jag med spänning att dottern ska komma hem och visa vad shopping i Stockholm innebär!

torsdag 12 april 2012

Audin gick fort!

Igår sladdade jag in på Hööks exakt 7 min innan stängning, på listan stod ridvantar (det är väl säkert 4 paret jag köper detta år, slarvmaja till dotter...) dressyrspö (2:a för i år...) och present till Idas kompis. Exakt kl 20.00 hade jag prickat av allting plus att jag köpte en fin dekoration till Audin, ni kan ju kolla på dragkroken... Besöket var inte planerat varav det gick lite över hastighetsgränsen för att hinna.

Efter detta körde jag betydligt mer lagligt till bion som jag och barnen skulle på. Har länge viljat se En gång i Phuket och hade hört att den var bra. Jag hade nog för höga förväntningar på den för så jäkla rolig var den inte, eller rolig var den, men det var för långt mellan roligheterna.

Idag hade jag tydligen för höga förväntningar på min kropp ochså. Planen var att köra core-passet med Carina ikväll, men kroppen känns sliten, överarbetad??? NOT! Så jäkla träningssugen, men får väl hålla mig till tåls till imon, kanske! S K I T!

Imon jobbar jag kortdag, det är fredagsfika, ett besök på cafe med god vän och avslutar em  med att rida på Leon. Ja, jag har fått tillåtelse från dottern med strikta order. Själv tänker jag mig en låååång skrittur i skogen och njuta av våren.

tisdag 10 april 2012

måndag 9 april 2012

Tävling 9/4



Första lokala tävlingen för Ida. Hon hade bestämt sig för att rida 2 klasser. En klass hade hon ridit förut, men den andra hade hon aldrig ridit.

Dagen igår bestod av att vara funktionär först sen pyssel med Leon. Han skulle duschas, knoppas och sadel och träns skulle smörjas. Blev en sen kväll innan vi var hemma, men Leon var ju grymt snygg och luktade gott.

Idag blev ochså en lång dag, men en nöjd dotter efter att ridit två program. Det jobbigaste är nog för mamman som nog är mer nervös än dotter. Tror Leon var ganska nöjd han med :-) Han sprang ut i hagen till kompisarna i galopp.

Knoppad och fin
 
Bästa kompisar

Paus mellan klasserna
Själv har jag fortfarande en envis förkylning och även kollegan på core. Så ikväll kör Carina passet åt oss, nu hoppas jag att ordningen är återställd till nästa vecka. Min träningshelg närmar ju sig och då j-ar anamma ska jag va frisk!


lördag 7 april 2012

Ridning, kalas, mat, akuten, stall, godis, stall, katt...

Igår startade dagen med ställd klocka, alltså upp tidigt. Iväg och väckte katt som dock inte var det minsta inresserad. Hon vände bara på sig och struntade fullständigt i oss, härligt liv.

Fortsatte mot stallet och en skogtur på George och Ida på Leon. Men hallå, höll minst sagt på att frysa ihjäl. Hårt i marken så det gick enbart att skritta, efter 1 h timme var man som en frusen fiskpinne. Lite fix och trix i stallet sen nytt försök att väacka katt, lyckades bättre denna gång. På em var vi och firade bästa kusin Phelix som fyllde 11 år, stora pojken, insåg då att även vår "lilla" tösabit ochså fyller 11 år och och blir snart "stora" tjejen.

Till kvällen blev det mat hos mormor. Tyvärr har inte Linus varit pigg sen tisdan och han blev bara sämre. Kvällen avslutades på akuten och kom inte hem förräns vid 01. Utanför akuten träffade jag en gammal klasskompis sen vård, hon hade åkt ambulans in och satt nu och funderade på hur hon skulle ta sig hem. Tog med henne och släppte av henne i Storvik. Många gamla minnen att prata om. Linus fortfarande inte bra så vi får väl se vad som händer.

Idag har jag startat fm i stallet, ätit godis, godis, godis...Hostat, snörvlat och sovit innan det blev en till vända till stallet när Ida skulle rida. Så tröööökigt med förkylning, speciellt när man hela tiden ska tröst äta. Imon funktionär på tävling. Ha de bäst alla. Kram

torsdag 5 april 2012

Påsk-on!

Idag blev det jobb, men inte är jag pigg inte, huvudvärk och allmänt hängig. Men slutade iaf tidigt idag och då passade mannen och jag på att luncha på Hanssons med trevligt sällskap. Det trevliga sällskapet skulle dra vidare mot Sälen och nog var man bra avundsjuk allt, få softa ner med skidåkning och annat skoj.

Men jag ska inte klaga. Jag drog vidare till stallet och softade med Leon, det är avkoppling. Idag hade Ida dressyrträning för Lena och det gick riktigt bra, stor häst att rida för liten Ida, men träning ger färdighet. På måndag är det tävling då Hofors arrangerar påskdressyr. Jag tog mig en promenad med Leon efter ridning eftersom Ida skulle vidare på teori. Mötte ett gammalt par som var ute och gick, de hade en härlig vårbukett med tussilago, vit -och blåsippor med sig, kanske, kanske tar det fart på allvar nu. Tänk vad lite sol kan göra!

Måste köpa en riktig kamera för ajfånen är inte mycket att hänga i julgran när det gäller avstånd. Bilderna är iaf från dressyrträningen för Lena idag.

Nu ska jag nog smaka på det röda som jag fick av påsktanten idag, fick även en Pollypåse ochså :-) Tack vännen! Helgen är räddad!

onsdag 4 april 2012

Inget nytt...

Inget nytt och roligt som händer här inte. Snorar, snörvlar och huvudet bultar på medan elden sprakar i kaminen. Läser och grunnar på träningsprogram och plågar mig på Funbeat genom att läsa allas roliga träningsupptåg. Ser framemot träningsweekend längre fram i april, so great, so hard, so swaety, so much soreness...

Men först bli frisk!

tisdag 3 april 2012

1:a av 4

Suveränt duktig tjej har jag. 4 tänder ska dras och idag var det den första som skulle väck. Ett riktigt monster visade den sig vara. Nu är det gjort och nu väntar tand nr 2 om nån månad.

Bedövning på plats!

Monstertanden!!!

måndag 2 april 2012

Pilatesövningar för ryttare

I nya Häst & Ridning rekomenderar de pilates övningar för att rörelserna ger ökad kroppskontroll och stabilitet i bålen. Man stabiliserar ryggraden eftersom man kommer åt de djupa musklerna och stärker bäckenpartiet, vilket underlättar för att få en stadigare och följsammare sits.
5 övningar rekomenderas:
  • Ryggrullning Fäll fram ryggen, kota för kota, långsamt. Slappna av i axlar och nacke och lätt böjda ben. Andas några andetag när du kommer ner, rulla förssiktigt upp igen.
  • Sidolyft Ligg på sidan, vila huvudet på armen, stöd med ena armen framför dig. Fötter, axlar och höfter ska ligga på samma linje. Skjut fram höften så du ligger rakt. Andas in, andas ut, stabilisera coremuskelaturen, lyft båda benen långsamt, håll ihop benen, förläng benen samtidigt som du lyfter.
  • Ryggsträckning och styrka Stå på alla fyra, stärk mage och rygg genom diagonallyft. Sträck ut arm och ben diagonalt i övningen och gör dig lång. Växla sida till sida.
  • Benglid Ligg på rygg, skuldrorna i golvet. Andas in, Andas ut. Låt ena benet glida i eget spår rakt fram längs golvet. När benet är utsträckt, andas in. Andas ut och för tillbaka benet långsamt. Känn hela tiden var du har ditt ben.
  • Uppmjukning av axlar Ligg på rygg med neutral ryggrad. Lyft armarna ovanför huvudet. Låt armarna långsamt röra sig ner mot golvet i riktning över huvudet medan du fortfarande håller fingerspetsarna mot varandra. Utan att röra golvet för du sedan armarna ut åt sidorna och upp igen. Hitta ett jämnt flöde. Skulderbladen ska hela tiden ha kontakt med golvet.




Utanför mitt fönster

Detta är vår vardag, något jag fått uppleva nu när man är sjuk, lyssna på detta dånande hela dagen. Men ett under att jag sovit fram till nu!!!!!!

Hela dagen har jag sovit, tur barnen kommer hem och väcker upp mig. Lite smoothie så mamman vaknar till.

Måndagsdepp

Hemma och är sjuk. Huvudvärk from hell och förkyld, allmänt deppig! Försöker liva upp tillvarom med denna film så länge jag håller mig vaken.Blä!


söndag 1 april 2012

Koliknatt

Natten till lördag tillbringades i stallet. Jag, Camilla och 19 hästtjejer. Tävlingar, höjdhopp och film. Ganska hög ljudnivå. Jag och Camilla hamnade på madrasser på nedervåningen etersom det endast fick sova 18 st uppe pga brandsäkerheten. De hade fixat taccos och vi hade kört ett core/combat-pass före, så det smakade underbart, duktiga tjejer.

Under dagen hade den nya hästen drabbats av kolik och skulle kollas varje timme hela natten. Vi la upp ett schema under natten och 24, 02, 04 och 06 blev våra tider att kolla/gå med hästen. Framåt 23.30 började det faktiskt lugna ner sig i huset och det minsta ville sova, skönt, för mammorna hade varit trött sedan länge, fredagkväll och allt. Vi hann lägga oss, sen fick jag ut på en biltur, lägga mig igen för att väcka Camilla och kliva upp och kolla hästen i stallet. Det var lugnt, hon t om åt lite.
La mig igen, Camilla sov innan huvudet landade på kudden.

00.30, kommer 4 tjejer ner, en ville åka hem och låna min mobil, hon ringde hem och blev hämtad efter en stund. La mig igen, kl 01 kom Hanna ner och la sig (hon hade ochså kolikjour). Kunde inte somna kollade kl 01,40 fortfarande lite livat på övervåningen. Somnade och vaknande till larmet 02. Upp, snöstorm ute. Denna gång låg hästen ner och det var svårt att bedömma om hon hade ont, ut med henne i ridhuset och gick, gick. Hon bajsade och det var livat i magen, bra! Inne igen närmare 03, somnade för att vakna av att Hanna klev upp strax efter 04. Efter att hon kom tillbaka så måste jag ha somnat för sen ringde alarmet 06 igen och då såg hästen riktigt pigg ut :-)

7.30 kom tjejerna ner och började med frukosten. Jaha, bara upp och hoppa. Dagen bestod av stalltjänt och ridning innan vi landade hemma hos oss. Jag och Camilla bastade och grabbarna började m maten, oj, vad gott det var med mat.

Idag har jag en jävulsk huvudvärk och ska nog använda dagen till att göra ingenting!
Detta är kolik!