lördag 20 juli 2013

Semestern goes on!

Tjo, två veckor har gått på semestern, såå skönt att vara ledig.

I torsdags var jag och mannen på MTB- tur. Om vi nu ska vara med i HAR- multisporttävling behöver vi ju träna också, tillsammans.

Tyvärr var vi inte synkade från början, han var på dåligt humör ( brukar ju ge sig när vi väl kommer iväg så jag tog risken )

Vägen vi hamnade på var allt annat än åkbar. Push-bike heter det tydligen på multisport språk, man släpar och bär cykeln, så säger min "multisport granne" iaf. Stockar, stup, branter, vatten och spångar. Bränn nässlor höga som träden "kittlade" på benen. Vilse var vi också...

Kom tillslut på rätt väg och hamnade i ett hav av smultron och mannen mjuknade direkt. Good!

Försöker mig även på lite löpning, men det går minst sagt tungt.

På måndag åker vi tjejer på Stockholms resa, vi ska b la se Rihanna och bara njuta. Har även en resa till Iggesund att se framemot och Gyllene Tider konsert. Senare i slutet på aug åker vi ner till Malmö för att titta på EM i fälttävlan och hejjar fram Frida och Herta.

Nu hoppas vi på att solen hittar fram igen.

Delar med mig av semesterkossorna vi såg på kvällskvisten.

onsdag 17 juli 2013

Hästar på rymmen?

Igår tillbringades em/kväll i stallet. Vi är inte många, men vi får väldigt mycket gjort ändå. Igår blev det markering på vattenhinder och olja in div trähinder för min del. Det var varmt och mycket broms.

Hade även stallet så en promenad tillbaka för att natta hästar. Upptäcker då att vi inte ser en enda ridskolehäst i hagen. Ut och leta. Hittade dom tillslut längst in i skogen, trodde dom hade rymt. Fick ett helt koppel med oss ut ur skogen.

Idag ser inte vädret så kanon ut så lite pyssel hemma kanske vore nåt.

Nedan, Aska som verkar helt slut av bara tanken att "plastmatte" tagit en löptur på morgonkvisten. Ja, jag är nog lite morgonpigg ändå.

tisdag 16 juli 2013

söndag 14 juli 2013

Bra semester helg

Fredagen började med en MTB-tur med grannen. Så många nya vägar och stigar man finner på cykel. Bra sätt att ta sig fram på, både på framkomliga och oframkomliga stigar. Kan man inte cykla bär man cykeln, helt enkelt. Bra tur i somrigt Sverige med ett vattenstopp vid kompis föräldrars stuga där minnen sen barnen var små kom till tals :-) Bad på em med Ida och kompisar.

Lö, ställde kl då Ida skulle upp och rida tidigt då det var så varmt. Jag passade då på att löpträna i backe, jobbigt och tråkigt, men ack så nyttigt, tur på det sista annars har jag aldrig gjort det. Fick även till ett längdhopp då en orm låg rätt över stigen, död trodde jag, men på vägen tillbaka var den inte kvar...

Em tillbringades vid sjön med ett glatt gäng, sol och även bad. SOMMAR!

Grill och cruising i tropisk värme på kvällen.

Idag, körde ett grymt KB pass med Kicki, kändes efteråt minsann. Fick klart våra sträckor till Vasastafetten, hämtat Aska, byggt bana till Pay and Jump.

Har även "fått" en ny trapp på baksidan. Fint blev det. Invigdes igår med rose!

Kram

fredag 12 juli 2013

Fortsätter med... SEMESTER

Det är så otroligt skönt med semester. Älskart!!!

Man hinner så mycket och ändå lite till. Träffa vänner, träna och vara med prinsen i stallet. Eller bara vara, fast det sista har jag inte lyckats med än...

Idag har jag cyklat med grannen, som också införskaffat sig en MTB, kul. Men ett par vändbara trampor vore bra så man har chansen att trampa på även i de svårare partierna. Men oooh så vackert vårt sommar Sverige är, skogen är verkligen ett fantastiskt ställe, när man är 2 eller flera! Har hunnit badat och nu har vi varit upp och pussat prinsen godnatt.

Nu smothie på altan och tv och... Bara vara.

Slänger med en bild från terrängen.


onsdag 10 juli 2013

Semester

Så galet skönt, ta dagen som den kommer. Igår var det Sm- jobb i stallet, finns hur mycket som helst att göra. Har ni tid över, kom ner ti kvällar, ALLA kan göra något!

Ikväll står terrängträning på schemat, så roligt, hoppas den vita prinsen är lika på g.

Men först en tur på racer ner till Fian och kanske hinner jag med yogan också, kanske. Hur var det nu, ta dagen som den kommer, ingen stress, just det!

Men ett litet måtto från Oscar Jöback!



torsdag 4 juli 2013

Glad Ida

Som klarade fältävlans kortet idag!