fredag 27 juli 2012

Sommar!

Igår startade dagen tidigt eftersom vi skulle vara med på Dips första utsläpp med grabbarna, det gick bra gudskelov, man är ju lite rädd för skador framförallt när han skulle gå med största hästen i stallet, en spark från han skulle inte blivit så bra.

På fm hoppade jag och Urban på cyklarna och cyklade till Stjärnsund och åt det mest goda bakverk jag ätit. Så goda att vi köpte en till för vi nästan slogs om den första. Var tvungen att dokumentera härligheten, men hann inte få den fulländad eftersom Urban var snabb på första tuggan. Åk till Stjärnsund och fika vid kiosken, det är det garanterat värt!!!!

Cyklingen gick bra och det var kanonväder dock lite motvind.

Mmmmmmm!
Dagen fortsatte med bad för andra dagen i rad, inte skitskönt i vattnet, men så pass att man kunde tvätta håret iaf. 
Badtjejer


På kvällen red Ida markarbete med Dip och fick hjälp av Ronja. Dip tyckte det hela var roligt och gav till några glädjebockar så mamman stod med hjärtat i halsgropen. I det stora hela gick det bra och ridningen just nu handlar om att Ida och Dip ska hitta varandra. Ridpasset avslutades bra och tro det eller ej så fick jag äran att trava och skritta av honom. Trevlig ponny med stort steg, och otroligt söt.

Kvällen avslutades med lite vin och öl hos vänner, mycket trevligt.

Kram och passa på att njuta av den fina sommaren som ääääääntligen kommit!


1 kommentar:

  1. Vad kul å se att du bloggar :)Hoppas allt är bra! Kram Anna

    SvaraRadera