söndag 1 juli 2012

En bild säger mer än 1000 ord...

Tiden för bloggning har liksom lagts åt sidan. Dels har bloggens sida krånglat och sen har inte motivationen legat på topp.

Har iaf hunnit med lite under veckan. B la har vi varit till Gröna lund sonen och jag, med oss hade vi grannen och hennes son. En helt perfekt dag med sol och värme, yes! Hann med att åka ganska mycket faktiskt, hes av allt skrikande på kvällen. Ibland funderar man faktiskt VARFÖR man ger sig på saker man inte riktigt bemästrar och har koll över. Höga höjder och tvära kast hit och dit utan någon som helst kontroll.

På väg upp i Jetline.
På väg upp i dödsmaskinen...
Bilden säger allt...
Nån fin sommarkväll har det varit och under kvällspromenaden plockades dessa vackra ängsblommor, det är underbart fint med sommaräng med ängsblommor.


Fredagen bjöd på sommarfest med bästa Aerostep, cykling och picknick. Tyvärr bjöd ju inte vädret på sin bästa sida, men vad gör det när man är ett glatt gäng.

Lördag, upp tidigt och ut på en ö i Stockholm för att Ida skulle provrida en häst. Fin ponny och det återstår att se hur det blir. Ida tyckte om den iaf (såklart...)



Kvällen igår avslutades med vin och trevligt sällskap hos barndomsvän. Blev en cykeltur hem i natten. Och klockan, ja den slog precis 24...Fin kväll!


1 vecka kvar sen S E M E S T E R... Jolasatt!!!!!!!

1 kommentar:

  1. Du såg inte ut att gilla karusellen alltför mycket ;)

    SvaraRadera