tisdag 20 augusti 2013

Barn är underbara

Börjar bli lite kyligt på vår sovplats på altanen, men med lite infravärme på så sover man gott. Bra att man är förbered för till helgen ska ju jag och mannen tälta!

Idag har vi börjat skola in fyra små 1- åriga troll på jobbet. Jisses, va söta de är. Så små och ändå sån koll på det mesta som händer runt om dom. "Hade inte jag den dockan för typ tio minuter sen? Då borde ju jag kunna fortsätta leka med den nu, även om DU har den, varför blir du så ledsen över det?" Jag bara älskar detta egoistiska tänket hos de små.

Åt mellis idag på en annan avdelning. 2-åringarna är ju också charmiga på sitt sätt. Idag satt ett barn och verkligen måttade med sitt glas med vatten (förstod vi sen, allt går väldigt fort ibland) för att sedan kasta det över kompisen bredvid som chockad menade att det inte var ok att bli blöt. Ingen större skada skedd tyckte han med glaset och fortsatte äta sin smörgås innan han kastade den på golvet...

Har även hunnit med fyra timmars programsättning med core kollegan. Ser ut som vi börjar bli klar med nya programmet, nu ska det bara tränas in också. Hade även sällskap på coremattan idag, lite trångt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar