fredag 6 september 2013

EM -Malmö 2013

Förra helgen tillbringades som sagt i Malmö. Roliga och spännande dagar med nästan bara hästar, nästan... Vi hann ju med att gå, gå, gå samt att äta och dricka gott.

Men naturligtvis låg allt fokus på Frida från lilla Hofors. Det var en mäktig känsla att framförallt se terrängen med alla STORA hinder, men också mycket duktiga ekipage. Även dressyren ger sin egen mäktighet med alla vackra och typ "felfria" ekipage som visade upp den vackra sporten dressyr med otroliga rörelser. Supersnygga hästar. Har lagt ett bud på den brittiske hästen Chilli Morning som Ida kan ha när hon går över på häst...Ska börja spara till miljonerna nu...

Banhoppningen var nervbrytande med Tysklands hejarklack som "grannar" på läktaren. Vi gav ifrån oss så mycket röst som vi hade när de svenska ryttarna kom in och då framförallt när Frida kom in. Speakern (som var vår egen dressyrtränare Tina Lundin) uppmärksammade Fridas egen Hoforsklack och då blev det extra livat på läktaren.

Vi träffade landslagsryttaren Dag Albert på terrängbanan x flera och han var en trevlig prick. Lördagskvällen tillbringades på Ribbans egen beach restaurang med Anna Hassös.pappa-  en trevlig och glad man i sina bästa år som bjöd på dryck och hade mycket intressant att berätta om sitt liv. Han berättade även om hans dotter otäcka olycka i fälttävlan 2003 Hon blev förlamad, men är nu tillbaka på landslagsnivå, respekt!!!!! Otäcka bilder Voltade med häst (även hon aktiv landslagsryttare)

Siktar nu på Frankrike och VM nästa sommar och hoppas naturligtvis att Frida är med även där. Go Frida, Go Sverige!
Frida och Herta laddar inför morgondagens terräng



Glada Hoforsare på stranden


En öl på beachen


Ida "vilar" på Scandichindret


Borgen med Dag Albert, ett dropp på 1,90!!!!


I väntan på Frida!


Hejjarklacken från Hofors

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar