söndag 29 september 2013

Tävlingshelg

Lördagen var det dressyr i Älvkarleby. Kändes konstigt att svänga ner mot Rullsand utan husvagn bak som vi gjort så många gånger. Denna gång med transport bakom.

Nu har min "el kille" installerat en kamera i transporten så man har full koll på prinsen. Mycket smart grej. Roligt också att se vad han pysslar med där bak.

Övning på dressyrprogram
Ida var anmäld till två klasser och startade med C:1an. Vi trodde tävlingen skulle gå på utebana, men den var flyttad till ridhus. Undra hur spänd Dip skulle vara då! Ida var nervös, men han såg riktigt fin ut på framridningen. Det visade sig att vi oroat oss i onödan då han var helt cool när han kom in i ridhuset, inga spöken någonstans alltså.
"Dancing Queen"
De gjorde en fin ritt till musiken av Dancing Queen och hamnade precis utanför placering. Bra gjort. Hon valde sedan att stryka sig i nästa klass då hon var nöjd med första och kände sig lite osäker på programmet i nästa klass. Klokt val tycker jag.

Idag var det hopptävling i Storvik.

I första klassen stannade de ut sig och fick starta om och då hoppade han felfritt minsann. Så jäkla retsamt. Samma sak i andra klassen. Han stannade ut sig där också fast Ida red jättebra, tyckte synd om henne. Dip var "mindre" populär kan jag säga. Det var kluriga banor idag och många som stannade ut sig, men men bara ta nya tag!

Fina är de iaf tillsammans
och allt är förlåtet, eller?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar