måndag 11 juni 2012

Helgen som var...

På fredagskvällen blev vårt soldäck välbesökt. Solen sken och grannarna hörde ryktet att det vankas vin och anslöt. Vi har verkligen världens bästa grannisar. (Håll er hemma nästa gång Wirens...)

Lördagen hade vi stalltjänst. Inte så många boxar att mocka eftersom hästarna går ute och verkar ha förstått att de även ska bajsa ute ochså. Lite fodring, fylla höpåsar och insläpp. Hästarna stod som vanligt läääängst upp i hagen och var inte jättesugna att komma in, men kommer en kommer alla!

Sedan blev det ridtur i skogen, andra gången för mig denna vecka och Puppy skötte sig utmärkt. Detta är verkligen avkopplande även om hästarna var en aning sega. Detta beror kanske på att att det förmodlingen tar på krafterna att äta grönt. De fick sedan stå inne för att hinna koppla av och sova en stund, vilket vissa gjorde direkt. Leon fick en stor dos kärlek, goskillen. På kvällen blev det spontanträff hos Berggren/Gustavsson, åhhhh va jobbigt det är att skriva detta dubbelnamn hela tiden, gift er nån gång nurååå så man slipper skrivkrampen...Väldigt trevligt var det iaf och även denna kväll blev det ett eller flera glas vin.

Söndagen bestod av hemmapul, altan bygge och grillning med barnen och avslutades med ett combatpass, svettigt och härligt och det känns i ruuuumpaaan idag och för att spä den med lite till träningsvärk körde jag Kettlebell idag.

Imon upp och sjunga för bästa sonen som fyller 15 ÅR!!!!!!!! Hur är det möjligt, min lilla kille har blivit stor.

1 kommentar:

  1. Precis Malin!!! Tänk att det ska vara såååå svårt att få "han" jag delar tidning med att förstå det oxå ;) !!! // Ann

    SvaraRadera