söndag 6 november 2011

Så länge det finns äpplen på träden

Dagarna kommer dagarna går. Jag mår fortfarande inte helt 100% dock är värken i bröstet nästan borta, beror nog delvis på de tabletter jag ätit sen to.

De enda utsävningar jag gjort sen torsdan är till kyrkogården där jag tändt ljus för min älskade pappa <3 Denna helg på kyrkogården är verkligen fin. 100-tals ljus som lyser upp som en hel stad, man kliver in i en annan tid, så vackert.

Sen sommarens sköna dagar har ett äppelkrig med våra grannar pågått. Ideerna har sprutat med olika kreationer som prytt våra trädgårdar. Nu har dock de flesta äpplen ruttnat bort. Men några enstaka finns dock kvar...

Detta fick vi erfara igår minsann. Vi berömde dottern som hade hängt en sån fin kreation utanför dörren ända tills kvällen kom och hon såg frågande ut när vi sa det till henne. Hon hade inte hängt dit något och inte hennes kompisar heller. Hämdbegäret sattes in och vi var över till de andra grannarna och pallde lite äpplen och skapade Lolita Seniorita, en storbystad brutta som ganska omgående fick flytta till grannens veranda och göra porslinskatten sällskap, visst e hon läcker!!!

Björklund
 vs
Olsson
Lolita Senorita

Har även nu på kvällen bevittnat den tragiska händelsen i världscupen i hoppning där hästen som är världsetta plötsligt helt tragiskt ramlar ihop i kramper och dör på hoppbanan efter avslutad ritt. Vilken tragedi, ryttaren kan bara se på när sin bästa kompis sen 15 år tillbaka kämpa mot döden för att sen sluta sina ögon. Hela världscupens publik kan chockade se det hur hästen kämpar  och även vi tv-tittare. Ryttarna tar det fina beslutet att avsluta tävlingen och en tyst minut hålls.

RIP Hickstead

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar