söndag 27 maj 2012

Snabba veckan

Lördag 19/5
Resa till Gran Bergia med Kaskela Airways. Tryggt och bra bolag som bjöd på storslagen vistelse.
Pinglorna i natten. Förbereder sig för promenad
hem i varg och björnskogen.

Hade Stig-Helmer som granne i bussen. Han testade
naturligtvis juicen....

Söndag:
Kändes konstigt i kroppen av någon anledning. Dagen vigdes åt soffan och Leon.

Måndag:
Atg-kliniken med Leon och Majken. Jobbigt besök som tyvärr inte lyfte några förhoppningar. Men vi håller ALLA tummar för vår prins. Core på kvällen.

Tisdag:
Drog på en cykeltur efter jobbet. Ensamcykling är jobbigt för Mallan då hon hamnar på ensliga vägar.

Onsdag:
Terrängritt för Ida och...för mamman med! Helt otroligt vilken energikick. Så häftigt att susa fram i galopp över ängarna och hoppa hinder hit och dit. Så häftigt! Meeeeeraaaaaa!!!!
Ida och Windy på terrängen.
Torsdag:
Hade vigt em till frissan och Valbo. Det visade sig att frissan hade väntat mig för 2 veckor sedan...Hade turen att få en tid innan sommaren ändå. Hann hem och se Ida på sista hindret på terrängen även denna dag. Pyssel med Leon <3

Fredag:
Slutade tidigt och hann med handling, plantering, rengöring av utemöbler, stallet. Försökte få in en envis Leon som lekte jaga med mig. Han ville inte in. Fick stanna ute då...Promenad med Lilla O:et.

Lördag:
Träningsdag med Team Hofors. Började med löpning i terräng efter snitslad bana. Verkligen terränglöpning. Inga björnar, vargar eller galningar och löpningen kändes ganska ok. Lunch, sedan moantaincykling, debut för mig. Från Wij mot malmjärn där dryck och energi delades ut. Sedan vidare upp på Klocksbergs snirkliga stigar, roligt och jag höll mig på cykeln hela tiden. Alltså behövdes ingen grundkurs på gräsmattan...Fortsatte sedan på vägar mot Torsåker och stannade vid Torsåkers idrottshall där vi vann en match volleyboll. Jiiiihooooo!

Dock ramlade jag utanför idrottshallen efter chokladinköp, stannade för fort och hann inte klicka ur utan ramlade rätt på asfalten. Skrek på hjälp och fick det av både Magnus och Micke, idag har man en blå och öm vad.

Cyklade tillbaka till Wij efter match, dusch och bastu. Grill och god dryck. Tack Micke och Magnus för väl utvalda sträckor som gav mersmak. Tack Mari för lån av cykel. Suverän dag med andra ord med kanon väder.

Lite pirr i magen för färden på
mouataincykel.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar