tisdag 30 mars 2010

Doktorn, hästskit, hundskit, slask och asfalt

Dagen började med att dottern hade 39 gr feber och huvudvärk, igen. Nu tyckte jag verkligen synd om henne. Ringde Hc och fick en tid på fm.

Väl inne hos läkaren förklarade hon att hon var "trippelbokad", vilket resulterade i en snabb undersökning och snabbsänka. Resultatet, ett virus, otippat, hem och vila!
"Tror nog att du är frisk före påsk", klämde läkaren i som grädde på moset det sista hon sa. Och hur kan hon veta det, och hur förklarar man det för en 8-åring om hon nu mot förmodan inte skulle vara frisk!!!

Så dagen för min del har inneburit glass, Huset Anubis, Svamp Bob fyrkant, sune m fl i soffläge.

På em fick vi besök av kära mor och moster, som åker hem imorgon efter en veckas "semester" på orten.

Efter att tillbringat dagen inne nästan hela dagen var det skönt att ta sig en springtur i vårvädret och njuta av att det är ljust fast klockan är nästan 19 när man ger sig iväg, härligt!. Jo, faktiskt så kunde min känsliga nos, nosa sig till att det är vår i luften, det är liksom en speciell lukt. Det blev 5 km med ett litet stopp i stallet för att titta en sväng på Carmens duktiga stallkompisar som hopptränade. Stallvägen är undebar att springa alla årstider, men just nu lera, slask och hästskit i en blandning, en underbar lukt för en inbiten hästvän.

Klart slut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar