lördag 27 mars 2010

Earth hour!

Dagen började idag med en tur till stallet för att pyssla och rida sötaste lilla Carmen. Och ja, hon e liten, endast 100 cm över marken och sååå sööööt så man dööör! Hon hade ett litet sår på ryggen idag så det blev barbackaridning.

Den lilla damen är uppfyllda 23 år, men pigg som en unghäst och det går fort när hon sätter fart, jättefort. Det har dottern fått erfara, för när det är hemväg kan Carmen galoppera fort, lika fort som Svarta hingsten!!! Dottern tyckte den gången att det gick lite väl fort och "hoppade" av i farten. Vettskrämda Mamman sprang fram och frågade hur gick det?
Dotterns svar: "Du mamma, det där gick alldeles för fort det, så jag hoppade av i farten"
Av Svarta Carmen såg man bara en svart skepnad galoppera över vidderna...
Idag var moster med och Carmen charmade naturligtvis även henne...ochså!

På em fick jag till ett löparpass runt sjön, 7,2 km! Har alltid radio eller musik på när jag springer och idag startade passet med Baltimoras "Tarzans boy". Vilken öppning, gick ju hur bra som helst att springa och tänka tillbaka på alla minnen som den låten ger!!! Me like!!!

Ikväll blir det premiärgrillning och förhoppningsvis lite rött med goa vänner och mååånga tända ljus. För ikväll släcker vi ner Sverige i 1 timme och deltar i Earth hour!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar