måndag 25 juli 2011

Borta bra, men hemma bäst!










En dag tidigare åkte vi hem från Rullsand, som detta år inte bjöd på det bästa!


Började med att sätta upp förtältet i regn och firade att vagnen var på plats med att äta på Dragon Gate, himmelskt gott. Buffé med olika delikatesser och där man väljer själv vad man vill ha på sin tallrik och sen skickar in den för wokning, det måste testas om man inte varit där tidigare. Garanterad proppmätt!




Eftersom vädret stoppade oss från strandhäng fanns det inte så mycket annat än att slappa och umgås med vänner. Och handla mat, för är det något man gör på husvagns semester så är det att äta, hela tiden. Och konstigt nog så är man iaf sugen när det är dags för nästa matintag, då oftast grillning, alla grillar på en camping och dofterna börjar sprida sig tidigt på em. De slinker även varje dag ner något rött, gult eller skummande i glasen, det tillhör ochså campingens liv.


Lägg till härliga kvällspromenader längs stranden i solnedgången. För att sitta i förtältet en hel kväll och surra är inte min grej. Antingen släpar jag med mig Urban eller en glad hund på promenad. Att uppleva stranden är inget man gör hemma i ett ögonblick så man får passa på när platserna och tillfälle ges finns.


Man kan även roa sig med att ta en löptur. Det finns lite olika vägar att välja på, skogsvägar, asfalt, stigar eller sand. En fin väg att springa är ut till Billudden, där man har havet på båda sidor när man springer. Underbart! När man kommer tillbaka från turen svettig och trött är det faktiskt skönt med ett dopp i havet och lite sand mellan tårna.



Mallan på tur. Urban (nästan) alltid steget före så han t om hinner ta bilder!


Imorgon har jag ett litet målarproject på gång, vi får väl se hur det slutar!


Kram på er!


Gick tyvärr inte att fixa styckedelning på detta inlägg, vet inte varför! IRRITERANDE!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar