torsdag 1 december 2011

Julenpyssel och PT!

På jobbet idag började vi med vår aktivitets julkalender som vi gjort av en gren i skogen. Nu hänger det papparkakor i "trädet", men dessa kommer under månaden att bytas ut till barnens julkulor som de gjort. Det kommer bli så fint!
En kula hänger nu i trädet
Barnen har idag gjort adventsljusstakar av toarullar, och ljusen brinner faktiskt. De blev otroligt fina och barnen klippte, mätte, klistrade och blev stolta över sin fina stake. Tackar snälla grannar som går på toa som aldrig förr för att bidra med toarullar. Fler behövs så plommonpure kan hämtas här. Tackar speciellt Ywonne som t om kom upp till jobbet på fm med toarullar de förbrukat under natten...


Har även idag haft planering med min PT, jodå, en PT minsann. En hård, vaksam, vältränad och mogen kvinna i sina bästa år som ska göra det bästa för min kropp. Hoppas bara att min kropp vill hålla sig frisk. Fokus på mjuk start och strävan att klara HalvVasan. Provade combat igår, men höll en låg intensitet bara för att testa kroppen, egentligen svårt då combat är explosionsartat från början till slut, men man kör ju efter egen förmåga. Kändes så där, lite spökerier i bröstet, men inget konstigt efter passet. Skönt!

Nu ridning för Lilla O:et.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar