onsdag 20 mars 2013

Mot ljusare tider

Jag vågar knappt skriva det...men...näst intill ingen huvudvärk på två dagar. Så skönt! Fick tips om cortisonspray idag för bihålor som jag nog ska införskaffa. Nu håller jag alla tummar att jag håller mig på den friska banan så jag kan köra corepasset på måndag. Var ett tag sen nu och saknar magmusklerna och corekollegan. Saknar verkligen träningen, hoppas kunna mjukstarta lite så jag slipper gå hemma och tröstäta chokladkakor och ALLT annat som är onyttigt heeeela tiiiin!!!

Nu har Dip äntligen fått en utprovad hoppsadel, vilket känns otroligt skönt. Sadlar är ett sattyg som brukar sluta med en dyr historia. Sadeln ska ligga rätt, vara rätt uppbyggd för både häst och ryttare. Och svåra att hitta, speciellt om man har en arabrygg tydligen. Spelar egentligen ingen roll, häst = dyra pengar! Men ett fantastiskt roligt intresse så jag klagar inte, jo lite kanske, hade ju gärna viljat haft den där mouantinbike cykeln, men men den sitter Ida istället i på hästryggen.

Snart kan man iaf plocka fram racern och nöta torra asfaltsvägar. Nu går vi mot ljusare tider mina vänner. Idag är det ju vårdagsjämning även om det blåste isiga snöstormar idag. Men snart, snart är värmen och vitsipporna här... Snart!

Längtar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar