söndag 4 juli 2010

Härliga helg!!!





Vilken helg!

Fredagen avslutades med grillning med Fam Viren som passade på att gratta tonåringen i huset. Det blev fullt hus då även grannarna på andra sidan häcken ochså kom över. En vindickande barnvakt passade även på att att njuta av ett glas då det fanns flera barnvakter som gärna ställde upp. Trevligt var det!

Igår fick "Maggie" the boat nosa på vatten igen. Utrustad med fika och solkräm gav vi oss iväg. Dagens väder kunde ju inte bli bättre dock blåste det lite. Isättnnningen gick under förväntan bra och inga skador kunde rapporteras. Allt gick liksom "för" bra, vi åkte ut till stora ön och tog där lite fika, svårt att lägga till bara för det blåste rejält och det vara stora vågor. Barnen hade väl hoppas på att kunna bada från bryggan där, men det blåste alldeles för mycket. Ida kunde under förtjusning köra tillbaka hemmåt igen och vi hoppade på vågorna. Sen...

...in i kanalen där djungelkänslan innfinner sig, går ratten sönder, kuggarna hade gått sönder och där skred vi fram utan styrning. Efter mycket trixande tog vi oss ur kanalen och ut på Näsbysjön. Där går det hela sönder ännu mera och vi ligger och driver en stund medan Urban mekar. Vi tog oss iaf till hamnen så nu blir det lagning som står på schemat, trist!

Kvällen blev mycket trevligare med 40-års kalas hos Fam Hiller med god mat och dryck. Det var superskönt med tropisk värme och vi kunde sitta ute i princip hela kvällen tills myggen blev för stingsliga. Tack Hillers!

Inatt sov jag på mitt favvoställe på sommaren, ute på altanen. Det är underbart skönt. Men tror ni inte jag vaknade av att en skatjä... satt på bordet och skulle sno mina värmeljus, fast jag låg på vakt där!!! Upphängda cd-skivor som blänker verkar inte hjälpa mot dessa små envisa rackare!!!!!!!

Idag får vi se om det blir Malmjärn med Alice och Ywonne!

Tjillevippen i sommarvärmen!

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig helg! Här är det också tokvarmt, vi har badat hela dagen. Nu är grillningen avslutad och några glas vin nersköljda....

    SvaraRadera
  2. Ja, nu kan väl ingen klaga på semestervädret.
    U N D E R B A R T !!!! Ha de bra i Finlandia.

    SvaraRadera