onsdag 21 juli 2010

Rullsand 2010



Hemkommen idag efter några härliga dagar i Rullsand som bjöd på fint väder.

Stranden

Ser alltid olika ut från varje år beroende på hur mycket vatten det verkar vara. Detta år fanns det små "insjöar" och sandbankar som man kan ligga på. Vattnet varmt och låååånggrundt, mycket folk. Nakna människor fick man beskåda även detta år när man fick sig en redig rusch- springtur efter en gummibåt med vind under sig och som mer eller mindre "flög" över mot andra sidan stranden, där alla snoppar och snippor badade. Tack Pernilla för hjälpen!

Springtur

Måndagmorgon, klockan ställd och en springtur ut mot Billudden. Så fin väg att springa där man har hav på båda sidor och små båthus efter vägen och liten smal skogsväg. Man kan springa ända ut på udden och då springer man stig sista biten. Sammanlagt 6 km.

Svettig Urban


Svettig Mallan (Men fin bakgrund iaf...)



Maten/dryck/sällskapet

Otroligt god mat varje dag, man bara äter och äter. Grillat mest hela tiden med varierande tilltugg. Höjdpunkten på måndagkväll när det bjöds på Oscars blandning, strimlat nötkött med grönsaker som man grillade i stekpanna, såå gott! Drycken gick inte av för hackor heller. Sällskapet: Trevliga, det är väl det rätta ordet, eller hur Håkan!

Adrenalinkick

Valpar på vägen, säger inte så mycket om det bara att det hela tillslut gick bra. Mycket tack vare oss. Jo, en sak till: Idioter ska inte ha djur! Nog om detta, jag blir så skitförbannad när jag tänker på hur en del människor behandlar sina djur och så här kan jag mala på i evigheter...

Vi avlutade med mat på Dragon Gate, härlig buffè där man själv valde vad man ville vokka på en tallrik och lämnade in i luckan och Violà, fick man nyvokkad mat, jätte gott.

Tackar samtliga deltagare för underhållning och många skratt.

Denna kväll avslutades med att Maarit var snäll och drog med mig på ett svettigt combatpass, tackar väl henne för det ochså då, så är alla nöjda och glada.
Tjillevippen!




























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar