torsdag 15 juli 2010

Tjejkväll, stuga och 13-åring

Kvällen på landet i tisdags var väldans rolig. Ännu en kväll som var underbart varm, vi kunde sitta ute och njuta ända till 02.30, då Urban sladdade in med volvon och hämtade upp två överförfriskande tjejer. Men, va roligt vi hade, många gamla minnen kom upp och skrattanfallen avlöste varandra... Gårdagen var väl lite seg ,men det var ju självförvållat som man brukar säga, men lite synd var det väl iaf om mig även om jag stretade på med landen i trädgården och häcken fick sig en omgång ochså.

Igår var vi på stugvisning och jag erkänner att jag (vi) blev väldigt kär i läget och stugan i sig. Ända till Mäklaren låste upp dörren och tjärlukten från minst 40-års rökande inne stugan princip slog emot oss, bläää! Synd, vi drog oss ur affären idag. Nya vyer och alternativ dyker väl upp.

Idag har vi varit och firat ännu en 13-åring. Tänk för 13 år sen gick vi med de små knoddarna i vagnen och delade med oss av tips och idéer som nyblivna mammor. Mycket roligt har vi haft under åren och nu helt plötsligt är de tonåringar! Hjälp, kan inte tiden gå lite i slowmotion de närmaste åren så man har tid att njuta ännumera med barnen innan de helt plötsligt flyttar hemifrån
Tjillevippen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar