onsdag 28 juli 2010

I Roslagen...

Anlände på måndagen till ett soligt Gräddö. Efter att tälten var resta och allt fixat i vagnarna tog vi en promenad ner till båthamnen till ett gulligt fik där vi åt glass och tittade på fina båtar. Mysigt ställe med klippor och strand nedanför vagnen. Vi kunde sitta ute länge på kvällen med lite gott i glasen.

Tisdagen började med en löptur runt området 2,7 km, fint att springa och mysigt med "landet känsla".

Sen styrde vi kosan mot Gröna Lund. Det blev en heldag med mycket åkande må jag säga. Modig som jag var "hoppade jag helt ovetande, om hur attraktionen betedde sig" in i Insane! Det var en nära döden uplevelse, ja, det var det verkligen. Eller så har jag blivit gammal och rädd, framförallt höjdrädd!!!! Om den bara hade åkt som den skulle och med den farten den skulle, men vi blev stillastående ett tag mitt i banan. Där fick jag nästintill riktig panik. Varför står vi still??? Är det något fel??? Klart det är något fel, det är så här jag ska avsluta mitt liv, fallande högt upp från ett vidunder som gör precis som den vill och jag har ingen kontroll. Stackars mina medåkande och framförallt Pontus som troligtvis har hörselskador och kanske är lite blå på låret ochså, förlåt! Det hördes tydligen nere på säker mark att "någon" var väldigt rädd där uppe, och tyvärr har jag hört och sett bevis på att detta stämmer ochså. Tillslut satte vidundret igång och vi "landade" säkert på marken igen. Nu var det gjort och jag kommer aldrig att göra om det!!! De andra attraktionerna var roligare förutom Vilda musen där återigen min höjdskräck grep tag i mig, men var väl tvungen att hejda mitt beteende då jag åkte med Ida.

Med ganska många stora bollar och väldigt trötta (iaf vi vuxna) drog vi oss hemmåt. Ikväll väntar vin på klipporna och imon en tur till Åland.

Tjillevippen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar