tisdag 15 januari 2013

Tidig dag idag

Tisdagar- sluta tidigt! Hämtade upp dotter vid skolan. Undrar just hur länge till man är välkommen in i skolan och vänta? Allt är ju liksom så pinsamt just nu, man får tänka på vad man säger och hur man säger, annars är man piiiiinsam.
 
Vi åkte till stallet och tog in vår lilla isbjörn. Hästarna hade haft roligt i hagen minsann.
 
Igår morse när jag täckade var det -18 grader. Dip fick ett tunt fleecetäcke under sitt vintertäcke, som jag tycker är lite tamt vid så kallt. Idag hittade jag det i hagen, minst sagt trasigt. Dips polare har alltså hjälpt honom klä av sig. Lyckats få av honom täcket under hans vintertäcke. De är duktiga, ibland hittar man täcken som är helt ihopknäppta ligga i hagen och det skulle vara himla roligt att se hur de beter sig, hjälpsamma mot varandra är de minsann.
 
Ida red på åkern idag, roligt tyckte Dip, ville galoppera, gärna fort, men Ida hade bra kontroll idag och red i härlig arbetsgalopp. Åhh, jag vill också, susa fram i snön. Kanske ska låna någon poppo och rida med. Riktig härlig krispig vinterdag med glad häst och dotter.
 
 
 
Tanken var träning idag på Aerostep, men ibland räcker liksom inte tiden till riktigt, Blev istället en sen kvällslöpning. Snön yrde och kallt i luften, men det kändes bra. Det bästa var att foten inte protesterade och bröstet kändes ok.
 
Nu natt och god natt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar