torsdag 10 januari 2013

Välkommen träningsvärk!

Veckan har liksom rusat iväg, fort, fort! Började veckan med två öppningar på raken, tungt att komma upp, men vad gör det när man får tillbaka roliga och goa barn från julledighet.

Mitt jobb är verkligen berikande på många sätt. Otroligt trevliga jobbarkompisar som är så härliga, har humor och är lite halvgalna, precis som mig :-) Vi har verkligen kul på jobbet. Alla barn som på olika vis berikar dagarna med sittt sätt att vara.

Nu har vår katt Findus kommit tillbaka från sitt jullov hos Gubben Pettson, till barnens stora förtjusning. Han kom med bussen och stod på vägen nedanför förskolan i sin låda.De verkligen älskar katten och de är så go och snäll mot honom. Han fick direkt följa med ett barn hem och imorgon får han tillbringa helgen hos ett annat barn, vilken lycka.

Imorgon freeeedag och den startar upp med 2 Supergirls, nåt smaskigt att tugga på och fortsätter sedan med fredagsmys på Aerostep company med bästa core-kollegan och vår core-mentor. Vi har satt ihop nytt coreprogram och nu ska finliret fixas och bedömmas av coachen...

Ikväll blev det ett corepass med många deltagare, kul, sen ett B-fit pass och ja, det är lika jobbigt som det låter, välkommen sköna träningsvärk :-)
 
Här är Findus (och älgen som gärna ville smaka på julgranen
som gubben och Findus skulle ta in) på jullov!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar