söndag 19 juni 2011

Mamma säg mamma sa vad Marcus sa....

Helgen till ända. Skön fredagkväll med film och hela familjen samlad, myyys! Medan vi moffade i oss godis startade två tappra brudar m flera att trampa sina 30 mil runt Vättern. 30 mils gnussande på cykel miss i natta. Respekt är väl rätt ord att använda. Hur som haver så så cyklade de två brudarna dessa 30 mil och gick i mål med bravur, Grattis Maarit och Carina är inte rätt ord, obeskrivlig tapperhet stämmer nog in bättre.

Igårkväll hade vi goa kompisar här som firade Linus som fyllt år. Mat och vin och ett stort detektivarbete startade på en låt som Urban envisades med att sjunga en egen text på. Låten var Rhiannas Dont stop the music där Urban envisas med att sjunga "Mamma säg mamma sa vad Marcus sa". Gå in på denna sida där du kan du höra fler påhittade roliga texter:
http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3076&grupp=14221

Idag lugn söndag som avslutade med ett jobbigt pass Functional Moves och nu blir det soffan. Imorgon ny vecka som startar med öppning och föräldrafest på kvällen sen börjar givetvis nedräkningen...4 dagar sen....semester!!!

1 kommentar:

  1. Men de sjunger faktiskt så, jag går också och sjunger så när jag hör den låten :-))

    SvaraRadera