tisdag 14 augusti 2012

aj, Aj, AJ!

Första jobbdagen avklarad, 10 tim bara sådär! Från att vara skönt ledig till 10 tim bara sådär.

Premiärcoren igår gick väl bra, lite fix och trix i programmet sen så. Mannen började gnälla redan igårkväll i soffan om träningsvärk, vekling, men samtidigt bra för då vet man ju att det tagit. Undrar just hur det känns idag då? I duschen igår kväll slog jag armen så in i h***e, helt lam i armen, idag ingen kraft i armen och ont så inibövelen.

Har börjat fått lite ångest över att inte springa Vasastafetten i helgen, vad tråkigt det känns. Jag vill ju ochså va med i virrvarvet med pussel hit och dit under dagen och sedan fira på kvällen med bästa laget. Men har blivit gammal och vis (iaf vis) och inser att man ska lyssna på sin kropp, jodå. Detta år har jag bara genomfört ett enda lopp till skillnad mot förra årets 7 roliga evenemang med inslag av motion, är det åldern eller bara omotivation. Hoppas på omotivation och till viss del planering som gjort mig till en soffpotatis...
Hur det än är så är mål viktiga att ha, stora som små, det taggar en i träningen och för tänket framåt. Måste hitta nya mål till nästa år och hoppas på att potatisen grott färdigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar