söndag 23 september 2012

Ida och Dip har tävlat :-)

Har äntligen landat under täcket i soffan och fryser som en hund, tok förkyld. Denna helg har minst sagt varit blöt, och då menar jag inte att jag druckit div vin och dyl utan blöt i form av regn, både på tvären och rakt och lera typ upp till knäna. 

Var igår funktionär på framhoppningen där det minst sagt var leråker. Det var kallt och blött hela dagen. Hem en sväng på em för mat och sedan var vi upp till kyrkan och tände ett ljus för en 11-åring som helt  overkligt gick bort i fredags. Så sorgligt för alla inblandade. Sedan iväg till stallet där Ida skulle rida Dip och  han skulle göras fin och även utrustningen till tävlingen. Jag skulle även hinna med Sandie. Stupade i säng vid 21.30 tiden med dundrande huvudvärk.

Vaknade strax efter 6 imorse, var även denna morgon i stallet 7.30, men nu skulle Ida tävla. På framhoppningen fick Ida hjälp av Elin och det såg riktigt bra ut, förutom att Dip ska trilskas med att stanna första gången. Inne på banan första klassen stannade han 2 gånger på första hindret sen hoppade han hela banan felfritt. I andra klassen stannade han på 3 olika hinder och de blev uteslutna. I just denna klass får man göra en omstart om man inte går felfritt första gången så det gjorde Ida och då hoppade han hela banan förutom en rivning på ett hinder. Skönt att de tog sig igenom och de var duktiga båda och Ida var nöjd :-)
Framridning!

Framskrittning
På tävlingsbanan.
Foto: Bella Stor
Efter tävlingen tog jag en tur på Sandie i skogen innan vi äntligen kunde åka hem. Huvudet känns fyllt med snor och det blir en tidig kväller för Mallan. Imon väntar en tung dag då skolan har ordnat ett krismöte för barn och föräldrar angående pojken som avled. Det blir nog tungt och det blir nog många reaktioner efteråt är jag rädd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar