måndag 17 september 2012

Urban vampyr och lite till

Fredags em/kvällen var vigd till städning ,varför spara detta roliga till en fredag???.Var riktigt laddad när jag åkte från jobbet, här skulle gnos. Satte in högsta växeln (efter att varit upp och gett Dip fredagspussen). Tog fram ett vinglas för att höja stämningen lite. Framåt 21 var vi klara och hade då även hunnit med en middag med familjen, vinglaset gapade tomt vilket kanske var tur det. Somnade efter lite tv.

Vaknade vid 01.30 av en knivskarp smärta i armen, va f-n var det? Smärtan kom i armen från Urbans sida, väckte honom och frågade vad han sysslade med -Ingenting, svarade han. Men vad var det som gjorde så ont då? Efter en stund vakande han till och kom på att han drömt att han blev tillfånga tagen och enda sättet att ta sig ur greppet var att bita sig loss. Han hade alltså bitit mig i armen... i sömnen. Helt galet, tror vi skrattade en timme och ett rött märke på armen bevisade hans bett. Han heter numera Urban Cullen för er som är Twilight-fans.

På lördagen var det RealiseParty på Aerostep med nya program på Body step, Body pump, Body combat och Functional moves. Helt suveränt roligt med massor av folk. Jag hann med Bodystep och Bodycombat, hade laddat för Bodypump ochså, men fick inte plats för det var så mycket folk, så roligt.

Fortsatte em med dressyrträning för Ida i underbart soligt och varmt höstväder.

Gos i hagen
På kvällen hade Ida tjej middag. 8 tjejer intog GG7, mycket fnitter och stoj, de sov sedan i husvagnen på natten, dock var det bara hälften av dom som åt frukost då de andra åkte hem på natten. Kanske var det grannen (som skrämde halvt som halvt ihjäl mig tidigare på kvällen) som skrämde hem tjejerna, man kan aldrig vara säker...på grannarna alltså!
Dukat och klart!
Gårdagen tillbringades  soffan med ont i halsen och tyvärr idag ochså, är bättre, men inte bra! Hoppas på jobb imon iaf.

Ha de bäst alla!

1 kommentar:

  1. Haha, varför blir jag inte förvånad :D Urban, den grymme.. Kram på er

    SvaraRadera