måndag 22 april 2013

Välkomnade våren i helgen!

Nyss hemkommen efter lite träning på bästa Aerostep. Spinning puls och sedan vårt core-pass med många deltagare som kämpade på med mage/rygg, riktigt kul, bra ork idag också.

Helgen som gått var bra. Fredagen började med grönt kort kurs, många timmar som ska betas av. På kvällen fick vi oväntat besök av Aska som kom som en virvelvind, vilken gobit!

Lite sovmorgon på lördagen sen upp och titta på "mina" barn från förskolan som denna lördag simmade med flytväst på simskolan. Hade lite smått lovat att komma och titta och det gäller att hålla sina löften. Duktiga barn som simmade på.

Hemma tändes grillen med grannar och det blev en lunch ute. Tänk att det är så gott att äta ute.

Med mat i magen gav Anna och jag oss iväg på våra nya nyinköpta kompisar. Började med asfalt sedan grusväg. Underbar vårdag med sol och tussilago och sippor längs vägkanten. Detta visade sig inte vara jättebra när man har en trädgårdsfantast med sig. Hon koncentrerade sig lite väl mycket på det vackra på kanten och glömde bort att det faktiskt fanns bensindrivna motorfordon på samma väg. Hann med nöd och näppe rädda henne från närkontakt med denna...Sedan blev det stigåkning med blöt snö där vi bitvis fick gå. Grusväg och asfalt de resterande sträcka. Riktigt roligt, träna mer på att bli tuffare så blir nog det här great!

Det är inte Polly än så länge i munnen...
Efter cykling ungdomskonsert i kyrkan , schlager och poplåtar presenterades av ungdomar från byn, verkligen duktiga och modiga.

Kvällen avslutades på bästa vis med middag och vin med bästa Kicki. Så värdefullt att få tanka positiv energi. Tjejsnack och träningspepp is da shit!


Söndagen var minst sagt seeeeg, huvudvärk, pga detta blev det en lugn söndag med trädgårdspyssel och vi städade även undan på altanen och kunde t om äta lunch där. Härligt!

Ett trasigt staket, gör att man fåt gulligt besök!
Avslutade dagen i stallet med en mycket lerig häst som tydligen haft spa i hagen. Lera är ju bra för päls och hud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar