måndag 12 september 2011

Bara skit med kärringen!

Hemma från jobbet idag. Hade feber och huvudvärk igårkväll. Huvudvärken finns kvar idag, men har ingen feber.

Hade en läkartid för mitt finger idag (operation väntar) och passade på att ta upp de andra krämporna som spökar. Min axel som gör ont = inflammation i senskidan som fäster biceps, cortisonspruta och ingen träning som belastar biceps på ca 1 vecka.

Varför funkar inte löpningen, känns som luftrören snöras ihop = Grundlig undersökning på lungor, andning,  blodtryck och hjärta. Även ett ekg togs (hjälp, vad händer?) Som tur var hittades inga fel förutom att jag hade låg vilopuls, men det berodde nog på att jag var så vältränad!!! Det konstiga i bröstet berodde nog på att jag pressade mig själv för mycket i löpningen. Nu ska jag lära känna min kropp i löpningen på ett lugnt sätt, inte pressa mig själv utan bara springa för att hitta ett bra tempo i löpningen. Inget luftrörsvidgande till att börja med. Blir det inte bättre, återbesök. Så det får väl bli så då!

Ibland känns det liksom lite omotiverat med träningen när det tar stopp på flera olika vis och när smärta uppkommer. Men det är bara att peppa sig själv och prova andra sätt tills man hittar det som funkar. Nu väntar Lidingö om 2 veckor och det känns så trist att inte kunna träna ordentligt för att orka. MEN, nu ska jag ta det hela med ro och känna efter vad kroppen orkar, vill och KAN prestera. Så får det bli!

Slut på sjukrapportering och hoppas nästa inlägg blir lite roligare!


2 kommentarer:

  1. Men åh vad dryyyyyygt! Hoppas du blir bättre både här och var snart. Du kanske ska ut och springa med mig så du lär dig att springa sakta. :-) Ta Lidingö för vad det är - jag fick ju gå hela loppet förra året men inte var jag ledsen för det inte. Det är ju TjejKlassiker-diplomet du vill åt! Bra att du tog dig iväg till HC och att de verkligen kollade upp både det ena och det andra. Kram på dig vännen!
    / Marre

    SvaraRadera