lördag 3 mars 2012

Halkigt

Helgen startade igår med att jag slutade tidigt och passade då på att ta en ridtur med Ida. Väglaget är enbart is, så det gick enbart att skritta. Stackars Leon fick trippa på tå och även fast George hade skor och brodd runt om så gick han ner på knä. Livsfarligt, då hästarna lätt kan åka på en sträckning när de halkar omkring. Hann även kolla på lite hoppträning och Ingelas tös var med, det hade hänt mycket sen sist jag såg henne och hon fullkomligt flög över alla hinder. Ingela satt tryggt på läktaren och hade en annan som red, gjorde hon helt rätt i, tycker jag.

Hann även med ett combat/core-pass med grannen. Jisses, vad trött jag var i kroppen mot slutet, Armarna darrade, magen skrek och benen hade samlat på sig rejält med mjölksyra. Precis som det ska va! Hem och huset fullt med 10-åringar och ton-åringar. Taccopaj och soffan där man somnade skönt efter godis.

Idag har stallet hägrat, ett dressyrpass med Ida och Leon har blivit av med lite man. Soligt och underbart väder. Ja, det verkar som att våren är på väg med stormsteg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar