fredag 4 juni 2010

Kusiner på intåg imorgon!

Vi hade finfrämmane igår när vi kom hem. Siri och Marita var här på besök, roligt, roligt! Hade nästan glömt vad spännande allting är när man är ganska precis 11 månader. Allt skulle undersökas gånger flera och inte är man särskilt lättlurad i den åldern heller, nejdå, man har koll på det mesta. Här hemma var det ju inte speciellt barnsäkert heller så Siri fick oss att möblera om annars undersöktes det mesta i detalj, den lilla gullungen!

Sedan åkte vi ner och hämtade Carmen för lektion, hopplektion! Både hon och Ida tyckte det var roligt så det blev hinder både på banan och på terrängen. De provade björkstockar och vattenhindret. Duktiga var dom!

Carmen fick även följa med på 35 års kalas sen. Vi var och grattade Carola och hon stod så snällt och betade grönt gräs medan vi smaskade i oss god sallad. Sen blev det hemgång för Carmen som nog var mäkta stolt och även nöjd att få vila i boxen.


Idag har jag mest stressat omkring med det mesta. Fixat och donat inför kusinträffen, städat, ringt samtal, glömt saker och nu äntligen fått sätta ner rumpan i soffan. Men det mesta verkar va fixat nu och nu ser jag fram emot att träffa kusinerna med respektive imon. Det var 5 år sen sist vi hade kusinträff och träffades alla på en gång. Dagen börjar med kolbulle till lunch och sedan åker vi in till Alborgen för lite äventyr.

Imorgon är det Stockholm maraton och jag har tre kompisar som för femte året (tror jag) ger sig iväg för att ta sig runt 4,2 mil. Starkt gjort, ligger mycket träning både kroppsligt och mentalt bakom kan jag tänka. Hoppas det blir bra löparväder för dom. Lycka till!!!!!!!

Tjillevippen!
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar