onsdag 9 juni 2010

Skolavslutning

Ikväll är det skolavslutning i kyrkan och en av årets höjdpunkter. Ida ska sjunga med klassen i kyrkan och det ser jag verkligen framemot. Det brukar kunna bli en sån stämmning när det är barn som sjunger i kyrkan och man får chansen att bara njuta. Sen väntar ett långt och välbehövligt sommarlov, för denna vinter/vår har verkligen varit låååång. Imorgon slutar Linus år 6, herregud, högstadiet till hösten, fatta HÖGSTADIET! Min lilla kille som nyss på ostadiga ben tog sig fram till allt som verkade intressant.

Det är nu alla funderingar börja komma, har vi gett dem all trygghet som de behöver i livet, har vi gett dem ALLT? Kommer de att ha minnen från barndomen som de senare kommer minnas med ett leende och tänka tillbaka "Kommer du ihåg när vi gjorde det och det!" Många tankar som cirkulerar runt i huvudet för man vill ju verkligen att de ska gå igenom sitt liv med trygghet. Och det viktigaste av allt, att de känner sig älskade och att de vet att de är det bästa som finns. Våra bästa!

Igår va jag, Ida, mamma och S-G ner till Carmen för en liten ridtur på ängen, en riktig familjeutflykt med andra ord. Underbart fint och härligt och Carmen hade nu även blivit skodd. 2 små söta skor prydde hennes små små hovar, vilken sötboll. På ängen fick de span på ett gäng canadagäss som de red och "hälsade" på, de var dock inte sugen att träffa Carmen och Ida utan flydde skrikande och flög iväg. En räv fick ochså känna sig förföljd av dem och sprang som en galning över ängen med Ida och Carmen hack i (räv) häl! De är dessa roliga stunder man ska tillvara på i livet, kvalitetstid i livet.

In a moment like this, sjöng ju Danmark i eurovision i år, så här bjuder jag på en underbar låt:

http://www.youtube.com/watch?v=WBUHxPNQa1w

Tjillevippen och ha de bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar