måndag 7 juni 2010

Kusinträff



På lördagen samlades alla hemma hos oss vid 10 snåret. Åhh, va de e roligt att träffas! En del träffar man ofta och en del alldeles för sällan.

Dagen började med lunch: Kolbulle! Vilken succé,vi kunde sitta ute i solen, alla åt med god aptit och tyckte det var kanongott. Vilken mästerkock han är min man! Sedan drog vi iväg till Alborgen för lite äventyr. Vi delades in i lag och alla var på hugget. Efter 1h 40 min fick vårt lag den första!!! stämpeln. Hur svårt kan det va? Tydligen himla svårt, vi som kämpade så bra hade väl helt enkelt inte turen på vår sida. Vi fick ihop 4 stämplar av ca 16 st, skämdes väl lite över vår insats tills vi fick höra att inget annat lag fått ihop fler heller, då s

Sedan blev det en bilfärd i lite för hög hastighet till Hofors igen då rapporter sa att Ida och hennes kompisar uppträdde sist på Bessmerstjärnorna. Vi hann precis slå ner rumporna för att hinna se dem uppträda, jihhaa. Det var så duktiga, stolta jag!!!!!!

Kvällen fortsatte sedan i festligheternas tecken med mat och gott dricka ända fram till 04. Huset fullt med släktingar tills dan efter. Då kan jag säga att frukosten intogs i omgångar då några behövde sova längre än andra, precis som det ska va när man har fest hela natten.

Nu bestämdes en till träff i sommar då vi ändå är i farten. Kul när släkten kan träffas, festa och skratta natten igenom, me like a lot! Då kanske även de två kusiner med respektive som inte kunde va med nu ochså va med.
Nu ska jag ta min första springtur med mannen på över 5 veckor. Även om jag känner att det idag "bränner" i halsen så ska jag ut och springa. Detta verkar ju vara ett "normaltillstånd" för mig så det är väl bara att bita ihop.
Tjillevippen!


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar