tisdag 22 juni 2010

Vab idag

Sovmorgon idag, gillas! Linus sov hos kompis och Ida sov till 10.30, som värsta tonåringen.

Efter en sen frukost tog vi oss en tur till Carmen. Vi satte oss i gröngräset och bara njöt av sommaren och Carmen njöt av gräs. Lite ompyssling, mockning och mycket gos, vi skämmer verkligen bort den lilla damen, men det är man väl värd när man är 23 år och söt som socker. Har sagt det förut, men stället där hon står är så fint och man finner en ro där som man inte gör någon annanstans Det är så skönt att bara vara!

Ida är bättre i handen även om hon är lite rädd att använda den, troligen för att hon har ett bandage som påminner henne hela tiden. Självklart har hon ont och det sägs ju att en stukning tar sin lilla tid att läka. Imorgon blir det iaf jobb för mig och då får mormor ta över roddret här hemma.

Så nu är det dax att lägga lockarna på kudden och kanske fortsätta läsa min vidriga bok. Den är verkligen vidrig. Vår lilla hemlighet heter den och titeln beskriver väl innehållet, en pappa som utnyttjar sin dotter från det hon är 6 år och mamman ignorerar dottern helt fast hon är medveten vad som försigår, för det har dottern berättat. Något i boken gör att man måste läsa vidare, troligen för att man bara väntar på att dottern ska ge revanch och sätta dit den äckliga pappan.

Tjillevippen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar