lördag 26 juni 2010

Midsommar i Boda

Haft en trevlig midsommar med Fam Kaskela i Boda. Det var längesen vädrets makter bjöd på ett sådant kalasväder. Har kunnat setat ute hela tiden, härligt!

Smultron och vackra blommor.

Traditionen bjuder på blomplockning till stången som sedan blir klädd, sillunch med tillhörande snaps, midsommarfirande i Svärdsjö, bastu och finska grannen.

Midsommarfirandet i Svärdsjö höll dock inte samma standard som tidigare år, då de i år bytt ut lek/sångledaren och därmed även bytt ut sångreportoaren. Hur kan de få göra så? Besvikna stod (iaf vi vuxna) och bara väntade på sången om kossorna och Radiraj sången, men...inte alls! Borde vara förbjudet att ändra en sådan klassiker!!! Och även detta år lyste mannen med den Blå kostymen med sin frånvaro, alltså ingen Berghagen.


Kvällen bjöd på godmat, dryck och ett nattligt dopp för mig och de äldre barnen. Första doppet och riktigt skönt var det.

Pollykan.....gick åt!
Nattligt dopp!
Ja, det enda som saknades var de traditionella sångerna, annars har midsommarhelgen varit helt perfekt. Tackar värdparet!
Tjillevippen!







































































































1 kommentar:

  1. Åh vilka härliga bilder och minnen! Vilken midsommar, jihaaaaa! Tack själva för att ni kom och förgyllde festen (trots att F fortfarande är besviken över sångledaren....).

    SvaraRadera