söndag 8 augusti 2010

Corepass med Urban...

Vilken slapparhelg, aldrig varit med på maken. Blev en prommis med grannarna iaf på fm sen var tanken en båttur, men var lite för kallt eller så av ren slöhet blev vi hemma. Börjar känna av halsen ochså, attans, inte nu, eller aldrig!

Vilket gav mig lite tid att fortsätta läsa sagan om Edward och Bella och deras kärlekshistoria. Lätt att fastna i boken tur man har barnen som stojjar och även blir hungriga så man är tvungen att lätta på baken och göra lite nytta.

Kvällen avslutades med ett corepass och hör och häpna så följde Urban helt otippat med. Kul att träna tillsammans och han kunde även tänka sig att göra det fler gånger. Vilket kan behövas med tanke på tekniken och orken i vissa övningar, hö hö. Nu blir det mys i soffan och imorgon börjar sista sem veckan med Idas födelsedag och till helgen åker vi till huvudstaden och firar vår 10 åriga bröllopsdag.

Tjillevippen!

1 kommentar:

  1. Jag tyckte maken jobbade på bra så vitt jag kunde se och du också. Jisses Amanda vad uthållig du är i plankan! Multisport - Sanna saknar kollega.....

    SvaraRadera