söndag 29 augusti 2010

Helg med Finnbastu och cirkus.

Igår badade jag faktiskt i sjön, jodå, helt säkert, lika säkert var det kallt ochså!!!

Vi började med en löptur upp till Finnbastun, 7 km blev det. En ny upplevelse var att springa på "tuben". En väg som Urban hade klurat ut, synd bara att man var tvungen att ta sig igenom sly, brännässlor, buskar, värsta urskogen för att komma dit. Och det såg ju lika ut när vi kom fram till tuben ochså, så det var bara att springa på den. Men shit, va jobbigt det var att springa på den. Det var bara att vara vaken och hålla balansen, lyfta på benen eftersom det var kanter typ var 4:e meter, ett litet skutt liksom.

Väl framme blev det att basta som "man gör i Finland" och för att orka med det var man ju tvungen att svalka sig i sjön, brrr kallt kallt! Emellan detta lite öl/longdrinks och korvgrillning. En underbar sensommardag/kväll med värme som avslutades med en cykeltur hem till oss för lite mat och dricka. Underbart härlig dag som vi gärna gör om. Thank you Kaskela för ni fixat och Virèn för galet sällskap.

Idag har vi varit på cirkus med den minsta i Olssons klanen, Casper. Tror att han gillade det mesta för han satt still mest hela tiden och hade inte ens tid att äta popcorn. Han fick även rida på en prickig liten ponny.

Nu blir det soffläge efter ett svettigt combatpass.

1 kommentar:

  1. Var rädd för att du skulle kalla vår aktivitet för cirkus men så var det ju förstås inte. Fin kväll och AV MED KLÄDERNA MALLAN var det däremot. ;-)

    SvaraRadera