fredag 27 augusti 2010

Synundersökning

Idag på em drar jag iväg mot en förhoppningsvis klarare framtid. Äntligen dax för syn undersökning och nya glasögon. Har väl klarat mig relativt bra utan, men en ny värld kommer garanterat att öppna sig med nya bricks!

Ikväll blir det mysfredag med barnen med taccos. Känns som just mysfredag inte blivit direkt utnött precis i sommar då myset befinner sig på de flesta dagar. Sen märker man att just detta inte har exakt samma betydelse för det äldre barnet som förr, iaf inte i samma utsträckning, då det finns annat som hägrar. Men ikväll får han stå ut med sin mamma och pappa iaf en stund. Vi har ju varit borta 2 helger i rad nu ochså och mormor har fått rumstera med barnen. Vilken tur att hon och S-G finns, de är underbart snälla som ställer upp när vi är ute på andra äventyr :-)

Imon blir det finnbastu och troligtvis en träningsrunda, om jag känner finnkärringen rätt. Roligt blir det säkert iaf. Ha en underbar myyysfredag alla vänner.

Tjillevippen!

1 kommentar:

  1. Synd bara att finnkärringen är sjuk så hon inte kan hänga med på den där löpturen.... Men spring på ni! Väntar med en kall öl och bastu som belöning! :-)

    SvaraRadera