tisdag 22 mars 2011

Åldern? Så kan det väl inte vara...?

Det ju inte klokt vilket väder vi haft idag och fortfarande 6 grader varmt även om det just nu blåser stormvindar. Barnen på jobbet fyller hinkar i takdropp och letar lera, vilket inte är så svårt att hitta. Nu börjar den härliga tiden med dyblöta barn, knappt så galonisarna håller tätt, men roligt har dom.

Sprang hem från jobbet idag och det kändes som om hela kroppen var överens även fast det är hiskgiligt jobbigt och gör ont här och där (åldern...?) Det var blött, moddigt och asfalt blandat om vartannat, skulle dubbarna vara på eller skulle jag ta av dem? På vissa ställen behövdes dom medan man på andra ställen mest halkade runt i gruset på asfalten. SNART kan man ta av dom för gott!!!

Hem och körde en snabb in & ut (bokstavligt) dusch för att åka och hämta Ida i S-viken hos kompis. Gasade vidare in till Hööks i Valbo för in handling av ny ridhjälm. Den 2:a hjälmen detta år eftersom den första inte satt bra, det slank även ner ett par jodhpurs.

Nu blir det soffan, men innan ska jag leta reda på något gott att äta, kanske en bortglömd Marabou ligger och väntar, men sån tur har man väl inte! Möjligtvis en ask choklad sen jul som är vit i kanterna...

Tjille i stormen!l

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar