torsdag 17 mars 2011

Tigerrännet!

Idag har vi haft Tigerrännet på jobbet. Ett spring/skidlopp där de som vill och har skidor åker, annars går eller springer man banan. Förra året hade vi bättre tur med banan och fick den "preparerad", i år serverades en hård bana efter div trassel med "spårningen". I år kändes det dock som det var fler tappra skidåkare. Alla fick medalj och sen kom även Robbans Tiger på besök som ochså uppskattas mer eller mindre :-)
.Skidor på lut efter tufft lopp!

Som vanligt, tidig dag på torsdag och vad passade bättre än en isig, gropig och lerig löptur i det vackra vädret. Det var verkligen varierande underlag och på vissa ställen fick man springa på helspänn. Inte det bästa, och i vissa backar var det rena skräckfilmen att ta sig upp/ner, även fast man hade broddar på. Känns fortfarande som det är långt kvar upp till 2,1 mil, behöver nog nötas många fler km för att det ska kännas hysat bra.
Varierat väglag, men våren är på väg...
Kvällen har tillbringats i stallet med lektion och pyssel med Thammis. Som för övrigt var väldigt kelsjuk och helst ville att man skulle sitta i boxen och bara gooosa!
Nu Landskampen och sen slocknar man nog ovaggad...i soffan... skulle jag tro.
Imon freeeedag och en skön helg väntar.
Tjillevippen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar