lördag 5 mars 2011

Hotell Winn

Skön vistelse på hotell Winn, något man absolut skulle unna sig oftare !Lite shopping och bad på em. Lugnt och skönt med ett glas rött på hotellet innan maten på Church street. Denna gång fick Urban och Linus gå tidigare och köa medan jag och Lilla O:et fixade till oss på hotellet i lugn och ro. Kom precis lagomt för att hinna med en öl i baren innan vi fick bord. Mycket folk även denna gång och det är roligt att känna lite "stadspuls".

Idag blev det lång frukost och bara njuta sen lite stros på stan igen och Ida hann med lite bad idag ochså.

Hade funderingar på skidor när vi kom hem, men det blev till att åka 3 mil framför tv:n istället, hejja Kalla! Istället blev det lite coreträning med Urban, tjuvträning tills på måndag då kollegorna får smaka på programmet. Hann med en kort promenad i lite sol ochså. Nu blir det mat och bastu sen åker jag till Kicki för lite mello :-) Ska även agera taxi till grannarna som förlustar sig på Las Vegas show i Torsåker. Imon blir det bomässa i Gävle så då kanske man kommer hem med huvudet fullt med ideér, undrar om Urban ser positivt eller negativt på det?

Ha en fortsatt trevlig lördagkväll och hoppas Maarit och Carina kan koppla av och sova inatt så de orkar med 9 mil imon, imponerande att bara tänka tanken på att åka! Go girls!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar