lördag 7 april 2012

Ridning, kalas, mat, akuten, stall, godis, stall, katt...

Igår startade dagen med ställd klocka, alltså upp tidigt. Iväg och väckte katt som dock inte var det minsta inresserad. Hon vände bara på sig och struntade fullständigt i oss, härligt liv.

Fortsatte mot stallet och en skogtur på George och Ida på Leon. Men hallå, höll minst sagt på att frysa ihjäl. Hårt i marken så det gick enbart att skritta, efter 1 h timme var man som en frusen fiskpinne. Lite fix och trix i stallet sen nytt försök att väacka katt, lyckades bättre denna gång. På em var vi och firade bästa kusin Phelix som fyllde 11 år, stora pojken, insåg då att även vår "lilla" tösabit ochså fyller 11 år och och blir snart "stora" tjejen.

Till kvällen blev det mat hos mormor. Tyvärr har inte Linus varit pigg sen tisdan och han blev bara sämre. Kvällen avslutades på akuten och kom inte hem förräns vid 01. Utanför akuten träffade jag en gammal klasskompis sen vård, hon hade åkt ambulans in och satt nu och funderade på hur hon skulle ta sig hem. Tog med henne och släppte av henne i Storvik. Många gamla minnen att prata om. Linus fortfarande inte bra så vi får väl se vad som händer.

Idag har jag startat fm i stallet, ätit godis, godis, godis...Hostat, snörvlat och sovit innan det blev en till vända till stallet när Ida skulle rida. Så tröööökigt med förkylning, speciellt när man hela tiden ska tröst äta. Imon funktionär på tävling. Ha de bäst alla. Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar