lördag 8 maj 2010

Sovfrämmande

Sista dagarna har bestått av vab, jobb och rust.

Inatt har vi haft finbesök av sötaste granntjejen. Gick hur bra som helst, hon roade oss hela kvällen igår och satte hela familjen sysselsatt. Imorse vaknade hon 05 med ett heeej! Japp, det var bara att kliva upp och bygga med klossar, spela bandy, och åka bil i matstolen mm. En matglad tjej njöt och roade oss även vid frukost för att sen somna som en stock i vagnen på promenad. Vid lunch fick mamma & pappa tillbaka henne. Jag somnade även jag på em en stund så nu har jag sovit ikapp lite.

I torsdags hämtade vi mer panel för det blev ju ganska mycket spill i vår hall med tusen olika vinklar och vrår. Men idag har det tagit fart och nu är det bara en liten del kvar, jippie! Och det blir såå fint! Ljust och stort på någe vis. Nu vill man inget annat än pyssla och fixa med resten i hallen, men, vi måste ju måla om allt en gång till eftersom färgen på lister, karmar och trapp ska målas i en annan kulör. Och eftersom jag målat byrån i samma kulör så blir det till att måla om den ochså, men sen så...!


Vi har hunnit ner till Carmen ochså, för lite mys i solen och hon fick beta lite grönt gräs, det är en lukt som doftar sommar för mig. Hästar och grönbete, härligt! Hoppas vi hinner ner en sväng till henne imon ochså.Måste slänga in ett filmtips, har ni inte sett Den bästa sommaren med Kjell Bergqvist, en gammal film, men så himla bra. En barnfilm med helt otroligt rolig humor (för oss vuxna), men även för barnen se den!!!! Yngve som han heter i filmen har så otroligt dräpliga kommentarer filmen igenom. Som t ex:

"Skratta nu barn, man vet aldrig när det blir roligt nästa gång" De åker med bilen i ett gupp på vägen.Till lärarinnan säger han om barnen: " Annica är lite svag i huvudet, Mårten däremot är lite klen, men är kvick i huvudet"


Nu ska vi iväg för grillning hos svägis med familj och som det känns så blir det lite vin ochså.

Tjillevippen därute!

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar