söndag 30 maj 2010

Träningsdag

Igår hade stafettlaget ett kort men intensivt träningsläger!

På torsdagskvällen åkte Urban och Linus cross/fyrhjuling ut i skogarna på fjällberget med origenterings kontroller. En längre och en kortare sträcka sattes upp. Kan ju va bra med valmöjligheter.

Dagen började kl 9.30, alla kom och var sååå förväntasfulla eftersom ingen hade koll på vad som skulle ske under dagen, och att inte ha koll, var mer jobbigt för vissa förstod vi, ha ha. Härligt att ha kontrollen, tyckte jag och Urban! Tyvärr, var stämmningen tryckt eftersom en olycka hade inträffat på natten och några av de inblandade hade band till oss, usch, jobbigt och ofattbart. Men vi valde att köra på ändå.

Dagen började med orientering efter karta, dock ingen kompass. Peace of cake trodde vi, eftersom de flesta ju kände till skogarna runt fjällstugan, en del väldigt väl ochså eftersom de nött på häst just de vägarna otaliga år. Både jag och Urban valde att avstå löpningen, tyvärr, skit, tråkigt och blääit eftersom vi inte är helt kry någon av oss. Så vi som inte sprang serverade istället dryck efter vägen. Efter vätskekontrollen kunde man välja en längre eller kortare sträcka.

De "första" kom hem och hade tagit alla kontroller i rätt ordning, bra jobbat!!! Sen inväntade vi "de andra". Efter ett tag kom ett sms att de var lite "vilse", nu vill jag ju inte avslöjja vilka det var, men en liten ledtråd är att vissa av dem många gånger sett dessa vägar, dock ca 1 1/2 m över marken. Jätteduktigt jobbat av er ochså som valde att "ta en extra sträcka" inte vet jag, men de kanske tyckte vår väg var för kort ;-)!!!!! Vi hade även en tapper cyklist som trampade ihop 3 mil, braaaavo!

Dusch, lunch, träningssnack, genomgång av sträckor och laddning för nästa pass som var Body combat och core med kraftpaketet Carina, nu skulle jag och Urban ochså hänga på.

Carina började med combat och alla var heltrimmade och körde på som bara den, roligt och jobbigt pass, svetten lackade. Efter en kort paus var det dax för core. Herregud, hon körde stenhårt och många funderade, hur orkar kvinnan det var verkligen no fear. Detta pass fylldes av många skratt när vissa positioner var inblandade och hon körde verkligen slut på oss. Tack Carina, så roligt och så svettigt!

Kan avslöja att dessa 2 pass filmades för framtida filmkvällar, dock bara för de inblandade!!!!!
Kvällen avslutades på J&S relax med bastu, grillning, vin och många skratt! En toppendag verkligen! Tack laget!

Tjillevippen!

1 kommentar:

  1. Men ÅH vilken härlig dag! Tänk att det kan vara så kul med träning bara man blandar upp det med rätt kompisar, god mat och eventuellt sportdryck.... ;-) Härlig läsning, Mallan!

    SvaraRadera