torsdag 7 april 2011

Storm!

Igår hade jag besök av bästa Fian :-) Nu ser vi fram emot vår inplanerade dejt som vi planerade för flera veckor sedan och som är om flera veckor! Inte lätt att planera något med en skiftgående 4-barns morsa med familj! Bra med lite "lightträffar" emellan.

Snart dax att dra iväg med 3/4 av familjen till byns hälsocentral. Hoppas de tar halsprov på oss alla 3 nu så vi får någon rätsida på detta. Linus är inne på sin 7:e dag hemma. Men att få träffa en läkare var ju överdrivet, han har ju bara haft feber i 6 dagar så det räcker med att en sköterska få titta på er. Det går ändå över förväntan med att ha två syskon hemma samtidigt, inga slagsmål än så länge. Dä ä löööve!


Tänkte igår köra ett spinningpass, men valde att stanna hemma med de sjuka. Istället blev det lite trampande på crosstrinern. Har ju precis inte nött ut maskinen så jag trampade upp lite olja i mskineriet, både på mig och ct. Det är faktiskt riktigt jobbigt att trampa igång denna sak. Hua, svetten lackade och pulsen rusade, så den är ju inte så dum ändå, fast den är ful och tar upp plats!


Dax ge sig ut i stormen (tror taket flyger av snart) att stoppa in barnen plus matlista i bilen och dra iväg till hc och coop för lite påfyllning ifall hungerna överaskar! Ska hämta dvd-boxen med sällskapsresan hos mamma ochså så vi får skratta lite på em!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar