torsdag 4 augusti 2011

Härliga härliga sommar

De senaste dagarna har bestått av stranden med sol och bad, helt underbart väder med närmast tropisk värme. Sååå underbart!

Jag startade igår månadens löpning med ett längre pass, 1 mil. Fy fan, finns inget annat ordval för det passet. Startade vid 09 på morgonen innan den riktiga hettan infunnit sig. Nog var det varmt, men det var en piece of cake om man jämför med...

...trötta ben (tuuuunga som stockar), flåsade som om jag i det närmaste höll på att dö, tungt i luftrören, mjölksyra i minsta lilla stigning. Hjärnan som jobbade sig högvarm, närmast i kok, inte för värmen utan för att hela tiden peppa på de stackars benen att lyfta och stega framåt,och samtidigt mana på att detta var ren idioti!!!! Tankar om att stanna och gå tog nästan över helt. Trött, sliten och en motivation som var på väg att ge upp tog jag mig de 10 km, och tänkte aldrig mer löpning!

Fortsatte dagen med bad och kvällen avslutades med mamma-dotter middag med bästa mamma och Ywonne och hennes mamma. Mat vid Edsken och fortsatt surr hos mamma. Trevligt, trevligt!

Även idag har vi badat och solat och sugit ur de sista semesterdagarna på soool med trevligt sällskap :-)

Kvällen bestod (hör och häpna!!!) av ett pass löpning-backe. Vilket kändes betydligt bättre än igår. Det är lite som ridning, om man ramlar av hästen så ska man snabbt upp i sadeln igen och springer man in i väggen så ska skorna snöras på igen...Avslutade löpningen med styrka med Charlotte Perelli utomhus. Bra övningar från den lilla räkan till tjej.

Nämen sov gott och ta hand om varandra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar