lördag 6 augusti 2011

Lite cool, kanske...!

Hjälp, endast lite kvar av sommarledighet 2011. Har liksom inte hunnit tänkt på jobbet så mycket förutom träff med jobbarkompisar och en del barn som man har sprungit på.

Veckan som varit har som sagt bestått av sol och bad och trevliga vänner. Igårkväll var det filmkväll med Kaskelas. Hur ofta får man till det med godis och allt? Typ aldrig!

Idag har vi varit till Valbo och inhandlat presenter till Lilla O:et som fyller nästa vecka. Varmt och kvavt i affärerna så det blev en snabb vända, enligt mig iaf. Vet inte hur jag har blivit, tycker enbart det här med shopping är jobbigt förutom heminredning då. Klädaffärerna drar inte alls och då blir det ju inget nytt heller!!! Men hittade ett par häftiga plastmuggar inne på Stadium som jag var tvungen att köpa. Visst var dom lite coola, kul att vara lite cool ochså :-) 5 sek/mugg! Köpt och klart, fanns i flera färger.



Nu ska jag svira om och rasta racern lite för nu har solen tittat fram igen, på med dom coola solbrillorna och trampa fram lite mjölsyra.

Ta hand om er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar