torsdag 2 september 2010

Planering

Sitter och myser framför brasan. Känns lite kulet ikväll.


Igår blev det en löptur med Ann och det kändes, hör och häpna, riktigt bra. Vi kämpade på duktigt. Hoppas den känslan finns på söndag ochså. Vi åker tidigt på lö morgon för att hinna få ut det mesta av dagen i Stockholm. På kvällen ser det ut som det blir fest, mer om detta när jag kommer hem. Och på söndag, brakfrukost på hotellet sen en 1 mil på Djurgårn. Hoppas vädret blir skapligt, men om man jämför med förra milen i Stockholm för 3 veckor sen så kan nog lite kyligare höstluft vara mer välkommet än hettan och fuktigheten som var då, fast det var sen kväll.


Har idag varit med Ida på ridskolan, vilket gick bra, mycket galopp och det är ju det som räknas för Lilla O:et :-) Undrar vem hon fått det ifrån...? Sen hem till Rosa för planering av tjejhelgen. Hoppas verkligen våra planer går som vi vill, då kommer vi garanterat få ut det mesta möjliga av en avkopplande helg. Låter underbart skönt! Nu fortsatt mys i soffan innan det är dax att förflytta sig till sängen.
Förresten så känns humöret mer hanterbart idag, vet inte vad det beror på, men glada och roliga jobbarkollegor, härliga vänner och framförallt en underbar familj spelar nog en stor roll :-)
Tjillevippen!

1 kommentar:

  1. Vad duktig du är som håller i löpningen.
    Lycka till på söndag!
    Kram!

    SvaraRadera