torsdag 7 oktober 2010

Öppning, Hanssons & föräldramöte

Andra öppningen denna vecka vilket betyder att klockan ringer ca 05, trött, trött! Arbetsdagen gick fort och slutade 12.30. På em blev det ett "förstafikabesök" på Hanssons med Anna, det är väl skamligt att man inte tagit sig till Hofors "inneställe" tidigare för lite fika och trevliga pratstunder. Alltid roligt att få sig en pratstund med kär vän.

Hem för lite mat och pratstund med sonen sen iväg på föräldramöte på jobbet. Alltid lika roligt att prata med och höra föräldrarnas funderingar och frågor. Föräldamöten inbjuder ju oftast till diskussioner och frågor, vilket är bra.

Idag blev det ingen träning alls utan idag har jag gottat mig med biskvi och sen måste ju någon äta upp Pollykakan innan den blir gammal, någon, blev ju såklart jag. Hade tänkt hinna med ett yogapass efter mötet, men kände att huvudet var för fullproppat för dagen och bara längtade hem. Nu blir det soffmys resten av kvällen. Har slötittat lite på Robinson som började idag och den där "Gurkan" verkar ju vara en riktig sköning!!!

Tjillevippen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar